پروژه های قابل اجرا در سال جهش تولید باید مطابق سند آمایش باشند

به گزارش پایگاه خبری سردبیر و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان، بهرام نصراللهی زاده، با اشاره به اینکه امروز یکی از مهمترین نیازمندی‌های استان کردستان تولید است، اظهار کرد: دبیرخانه ستاد برنامه ریزی و راهبری جهش تولید در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تشکیل شده است. وی […]

به گزارش پایگاه خبری سردبیر و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان، بهرام نصراللهی زاده، با اشاره به اینکه امروز یکی از مهمترین نیازمندی‌های استان کردستان تولید است، اظهار کرد: دبیرخانه ستاد برنامه ریزی و راهبری جهش تولید در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تشکیل شده است.

وی افزود: فعالیت‌های اقتصادی اولویت دار استان در حوزه رونق تولید و جهش تولید تدوین و ملاحظات پروژه‌ها در این دبیرخانه تدوین می‌شود و به دستگاه ههای اجرایی ذیربط ابلاغ می‌گردد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خاطرنشان کرد: در حوزه صنعت و معدن، موضوعاتی همچون تکمیل و توسعه واحدها، بازسازی و نوسازی واحدها، توسعه صادرات و بازاریابی و نیز توسعه و تکمیل زنجیره‌های تولید جزو اولویت‌ها می‌باشد.

به گفته نصراللهی زاده تأمین سرمایه در گردش، توسعه صادرات، احداث گلخانه، احداث مجتمع‌های آبزی پروری، توسعه زنجیره تولید و بهره وری در مصرف آب جزو مهمترین مولفه‌هایی است که در تدوین برنامه‌های حوزه کشاورزی مدنظر قرار می‌گیرد.

بهرام نصراللهی زاده عنوان کرد: یکی دیگر از حوزه‌های قابل توجه در امر جهش تولید در استان کردستان، حوزه گردشگری است که احداث اماکن و تأمین تجهیزات هتل‌ها و مراکز اقامتی و رفاهی بومگردی و بین راهی در اولویت برنامه‌های این بخش قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان افزود: در بخش انرژی افزایش ظرفیت تولید برق و افزایش ضریب نفوذ گاز جزو مهمترین برنامه‌هایی است که مدنظر دبیرخانه می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه حوزه‌های مختلف تعریف شده در امر جهش تولید منحصر به بخش خصوصی نیست، گفت: طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای که منجر به افزایش تولید بوده و مبتنی بر امکانات داخلی باشد مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و در برنامه نهایی به ستاد برنامه ریزی و راهبری جهش تولید کشور اعلام می‌گردد.

نصراللهی زاده در اولویت بودن ظرفیت‌های راکد، مبتنی بر اسناد بالادستی و به ویژه سند آمایش استان بودن، دارا بودن امکان خنثی سازی تحریم‌های ظالمانه، در اولویت بودن پروژه‌های نیمه تمام را نیز از مهمترین موضوعاتی عنوان کرد که در تدوین پروژه‌های طرح تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در حوزه جهش تولید مورد مدنظر قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان باید در همه حوزه‌ها مورد توجه باشد.