پلیس با هنجارشکنان ماه مبارک رمضان برخورد قانونی میکند
سردبیر/کرمانشاه معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه گفت: پلیس برای پاسداشت ماه مبارک رمضان و حفظ حرمت آن نهایت تلاش و توان خود را به کار خواهد گرفت. سرهنگ “محمدرضا آمویی” با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و با قدردانی از همکاری خوب عموم شهروندان با پلیس به منظور حفظ حرمت ماه مبارک رمضان […]
سردبیر/کرمانشاه معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه گفت: پلیس برای پاسداشت ماه مبارک رمضان و حفظ حرمت آن نهایت تلاش و توان خود را به کار خواهد گرفت.
سرهنگ “محمدرضا آمویی” با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و با قدردانی از همکاری خوب عموم شهروندان با پلیس به منظور حفظ حرمت ماه مبارک رمضان طی سال های اخیر، برای امسال نیز توصیه هایی ارائه و از آنها خواست تا از روزه خواری در ملاء عام خودداری کنند.
به گزارش سردبیر، به نقل از پایگاه خبری پلیس، آمویی ادامه داد: از عموم شهروندان انتظار میرود برای تحکیم پیوندهای ایمانی و گسترش ارزشهای اخلاقی، نسبت به رعایت ارزشهای دینی در اماکن عمومی اهتمام لازم را داشته باشند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه یادآوری کرد: آن دسته از رستورانها، قهوه خانه ها و غذاهای آماده که برابر مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مجوز فعالیت دوباره پیدا کرده اند لازم است پس از اذان مغرب فعالیت خود را از سر بگیرند.
آمویی با بیان اینکه براساس احکام اسلامی، مسافران و بیماران از روزه داری معاف شدهاند، افزود: لازم است افرادی که دارای عذر شرعی بوده از خوردن و آشامیدن و همچنین استعمال دخانیات در ملاء عام مانند پارک ها و تفرجگاه ها خودداری کنند.
آمویی تصریح کرد: با آغاز ماه مبارک رمضان، صنوف پذیرایی شامل رستورانها و اغذیه و آب میوه فروشیها از اذان صبح تا هنگام اذان مغرب تعطیل خواهند بود که البته برای رعایت حال مسافران و افرادی که دارای عذرشرعی هستند، برخی از اصناف با کسب مجوز و رعایت شئونات اسلامی و به نحوی که تظاهر به روزه خواری در ملاء عام نشود، اجازه فعالیت خواهند داشت.
معاون اجتماعی پلیس کرمانشاه یادآوری کرد: برای دادن مجوز فعالیت به اصناف در طول روز طی ماه مبارک رمضان، سهمیه بندی خاصی وجود دارد که این کار با همکاری اتحادیه اصناف و تائید اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس صورت میگیرد.
وی تصریح کرد: متصدیان مراکز پذیرایی بین راهی، پایانه های مسافربری، فرودگاه ها، ایستگاه راه آهن و بیمارستانها نیز می توانند به منظور ارائه خدمات به مسافران و افرادی که دارای عذر شرعی هستند، با رعایت موازین بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، پس از اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیربط، ضمن استتار مکان بگونه ای که تظاهر به روزه خواری نشود، فعالیت کنند.
آمویی در خصوص رستورانهای بین راهی نیز گفت: برای این دسته از واحدهای صنفی با معرفی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، از طریق اداره نظارت بر اماکن عمومی جهت رفاه حال مسافرین با رعایت پوشش مناسب و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی مجوز فعالیت صادر خواهد شد.
وی گفت: رانندگان وسایل نقلیه شخصی و عمومی نیز لازم است از تظاهر به روزه خواری و استعمال دخانیات در داخل آن و همچنین ایجاد آلودگی صوتی پرهیز کنند.
آمویی همچنین با اشاره به تعطیلی استخرها و سینماها گفت: فعالیت آنها در ماه مبارک رمضان منوط به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا است و دستور العمل های لازم در خصوص چگونگی نحوه فعالیت آنها اعلام خواهد شد.
وی همچنین با قدردانی از همکاری بسیار خوب اکثر شهروندان در سال های گذشته و حفظ حرمت ماه مبارک رمضان، گفت: از مردم مومن و خداجو انتظار می رود در ماه مبارک رمضان امسال نیز همکاری خوب سال های گذشته را ادامه دهند و خود آمر به معروف و ناهی از منکر باشند.
آمویی در پایان گفت: پلیس با معدود هنجارشکنانی که بخواهند حرمت ماه مبارک رمضان را زیر پا گذاشته و به تذکرات ارائه شده بی توجهی کنند، برخورد قانونی کرده و آنها را تحویل دستگاه قضائی می دهد.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰