پیشرفت‌های علمی و فناوری موجب اعتماد جامعه به دانشگاه‌ها شده است

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، میررضا مجیدی عصر سه شنبه در پنجمین جلسه کمیته علم و فناوری ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا اظهار داشت: گسترش ابداعات و محصولات دانش بنیان در عرصه مقابله با کرونا، عامل تغییر نگرش جامعه به دانشگاه و تثبیت اعتماد عمومی مردم نسبت به علم شده است. وی ادامه داد: دانشگاه‌ها […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، میررضا مجیدی عصر سه شنبه در پنجمین جلسه کمیته علم و فناوری ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا اظهار داشت: گسترش ابداعات و محصولات دانش بنیان در عرصه مقابله با کرونا، عامل تغییر نگرش جامعه به دانشگاه و تثبیت اعتماد عمومی مردم نسبت به علم شده است.
وی ادامه داد: دانشگاه‌ها با پیشرفت‌های علمی و فناوری خود توانستند مسئولیت پذیری خود را به جامعه عرضه نموده و به نقطه امید و برقرار کننده امنیت روحی و اجتماعی تبدیل شوند.
مجیدی با قدردانی از فعالیت‌های علمی و فناورانه دانشگاه‌ها در عرصه مقابله با کرونا گفت: کرونا با وجود رنج‌ها و تهدیدهایی که متوجه جامعه کرده، فرصت‌هایی نیز برای دانشگاه‌ها در عرصه آموزشی و فناوری فراهم آورده است.
وی افزود: دانشگاه‌ها به موازات ادامه روند آموزشی به صورت الکترونیکی و مجازی توانستند در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی خود در زمینه محصولات دانش بنیان با کیفیت مطلوب و قیمت پایین پیشرفت‌های قابل توجهی کنند.
رویکرد جامعه به دانشگاه‌ها مثبت شده است
رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نیز در این جلسه اظهار داشت: کرونا به نقطه عطفی برای تغییر و پیشرفت در برخی کشورها از جمله کشورمان شده به طوری که رویکرد جامعه به سمت دانشگاه‌ها و مراکز علمی در این بحران مثبت شده است.
حسن ولی زاده افزود: دانشگاه‌ها در این برهه توانستند با عملکرد عالی در عرصه ابداعات دانش بنیان به اعتماد جامعه دامن بزنند.
وی بر توانمندی بالای مراکز رشد و فناوری در حل مشکلات جامعه تاکید کرده و گفت: توانمندی‌های موجود در عرصه محصولات دانش بنیان، باید به شکل بهینه و متمرکز مدیریت شود.
رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان گفت: از مراجع قانونی و سازمان‌های مرتبط با ارائه مجوز به تولید محصولات مرتبط در عرصه مقابله با کرونا و بالاخص سازمان غذا و دارو می‌خواهیم ضمن تسریع بررسی امور و شفاف سازی دلایل پذیرش یا رد نمودن طرح‌ها، این کمیته و سایر مراجع را یاری کنند.