پیش بینی«مهمونی غدیر» با ۲۲۰۰ موکب/ نوجوانان خادم غدیر میشوند
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، نشست خبری «مهمونی ۱۰ کیلومتری غدیر» با حضور ساسان زارع سخنگوی ستاد مردمی جشن ۱۰ کیلومتری غدیر، پیش از ظهر سه شنبه ۲۲ خرداد در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی (سرچشمه) برگزار شد. ساسان زارع با اشاره به نکاتی از مهمونی کیلومتری غدیر در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: سال گذشته […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، نشست خبری «مهمونی ۱۰ کیلومتری غدیر» با حضور ساسان زارع سخنگوی ستاد مردمی جشن ۱۰ کیلومتری غدیر، پیش از ظهر سه شنبه ۲۲ خرداد در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی (سرچشمه) برگزار شد.
ساسان زارع با اشاره به نکاتی از مهمونی کیلومتری غدیر در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: سال گذشته در جشن غدیر تهران ۵۴ هزار خادم مواکب داشتیم در حالی که جمعیت برخی شهرها کمتر از این رقم است که از عظمت این جشن بود. ۴۳۴ هزار نفر بانی به ستاد مردمی رویداد کمک نقدی کردند. اتفاق ویژه دیگر که در زنده بودن جامعه ایران و تهران میتواند شاخص باشد اهدای ۱۰۰ هزار اسباب بازی از سوی کودکان تهران به کودکان مناطق محروم بود.
وی در ادامه به سیاستهای کلی مراسم امسال اشاره کرد و گفت: سال گذشته بدون برنامه ریزی قبلی بسیاری از استانها و شهرستانها الهام گرفته از فضای تهران این نهضت مهمونیهای کیلومتری در کشور را پیش بردند. ۱۲۰ شهرستان مهمونی کیلومتری داشتند و امسال این الگوی مهمونی کیلومتری تهران سازماندهی شده تجربه آن به دیگر استانها داده شد.
زارع با بیان این نکته که درخواست انتقال تجربه این حرکت در عرصه بین الملل را داشتیم افزود: تماسهای متعددی از کشورهای منطقه علیالخصوص کشورهای اسلامی و حداقل ۵ کشور برای انتقال تجربه جشن غدیر گرفته شد. امسال تمرکز ویژهای روی محتوا کردیم تا جشن غدیری که نماد تدین و ارادت به ساحت مقدس امیرالمومنین (ع) و نماد انسجام و اتحاد اجتماعی است به خوبی برگزار شود. در این کار از مجموعههای مردمی که ایدههایی داشتند کمک میگیریم تا محتوای فرهنگی اجتماعی داشته باشیم. در همین راستا سال گذشته ۳۰۰ ایستگاه فرهنگی برپا شد.
وی مشارکت جویی بیشتر از مردم را از اهداف دیگر جشن امسال داشت و گفت: تجربه سالهای اول پیروزی انقلاب اسلامی نشان داد هر اتفاقی را به دست مردم سپردیم و ریشه آن را در مجموعههای مردمی دیدیم ماندگار شد و به تکرار نیفتاد، چرا که مردم جوشش حرکتهای جدید را دارند و ما در قالب سه پویش مردمی به این موضوع پرداختیم.
زارع تصریح کرد: سیاست دیگر «مهمونی» امسال برگزاری برنامههای ویژه و جدید است که ساز و کار آن به همت دبیرخانه ستاد مردمی «مهمونی ۱۰ کیلومتری» رقم خورده است.
سخنگوی ستاد مردمی جشن ۱۰ کیلومتری غدیر افزود: در حوزه اجرا با افزایش ۳۰ درصدی استقبال مواکب برای شرکت در رویداد مهمونی غدیر مواجه بودیم. ۱۳۰۰ موکب مردمی سال گذشته در قالب ۱۶۰۰ غرفه سازماندهی شده بودند. امسال و تا امروز ۲۲۰۰ موکب ثبت نام کردهاند. ما حدود ۴ میلیون شرکت کننده در سال گذشته را داشتیم که برآورد افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصد شرکت کننده در جشن امسال را داریم و همین باعث شد ایده توسعه فضا را داشته باشیم که از میدان آزادی تا تقاطع دماوند گسترش پیدا کند. در شهر تهران بزرگترین شهر اسباب بازی را برپا خواهیم کرد تا در فضای ۱۲ کیلومتری تجهیزات بازی در نظرگرفته شود.
زارعی با اشاره به برگزاری این «مهمونی» در شهرهای دیگر گفت: در استانها و در ۳۰ مرکز استان برگزاری جشن قطعی است و در تعداد زیاد شهرستانها مشابه رویداد غدیر در تهران را خواهیم داشت که از سوی رسانه ملی و رسانههای محلی اطلاع رسانی میشود.
وی بیان کرد: بنا است در روز عید غدیر از ساعت ۱۶ تا ۱۱ شب این جشن برقرار خواهد بود. حداقل ۴ سکوی اجرای مرکزی را داریم که از سوی صدا و سیما پوشش زنده داده میشود.
پویش لقمه میلیونی
زارع افزود: پویش لقمه میلیونی با هدف مشارکت در ثواب اطعام غدیر مبنای راه اندازی این پویش شد که مردم در منزل لقمههایی را آماده کرده و در «مهمونی» توزیع میکردند و از طریق شبکه سازماندهی شده جمع آوری و از طریق مواکب توزیع شد. سال گذشته در این پویش ۷۰۰ هزار لقمه دریافت کردیم که پیش بینی امسال مشارکت یک تا یک و نیم میلیون لقمه است.
وی با تاکید بر اینکه مخاطب اول ما کودکان هستند از اجرای چندین پویش جدید خبر داد و گفت: به دنباله پویش اسباب بازی جمع آوری اسباب بازی برای کودکان غزه و کودکان مناطق محروم کشور را داریم تا مسئله غزه در این مراسم موضوعیت داشته باشد. سال گذشته ۳ هزار خادم شهربازی داشتیم که امسال خرده پویش نوجوانان خادمین غدیر را برای طرح خادمی شهربازی داریم.
سخنگوی ستاد مردمی مهمونی ۱۰ کیلومتری غدیر در پایان گفت: سرشماره ۳۰۰۰۱۱۵۵ با ارسال عدد ۱ برای ثبت نام مواکب و نقش آفرینی در روز غدیر پیش بینی و سامانه ۳۰۰۰۲۲۲ برای کمک نقدی مردم طراحی شده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰