ژاو مرگ؛ پیچی که جان مسافران را میگیرد
به گزارش سردبیرپرس، «ژاو» در زبان کُردی کلهری به معنی پیچ است و یکی از نقاط حادثه خیز در جاده اسلام آباد غرب – گیلانغرب به ژاو مرگ معروف است، یعنی پیچ مرگ. این نقطه در نزدیکی شهر سرمست از توابع گیلانغرب قرار دارد و به دلیل پیچ زیاد و خطرناک و نبود روشنایی هنگام […]
به گزارش سردبیرپرس، «ژاو» در زبان کُردی کلهری به معنی پیچ است و یکی از نقاط حادثه خیز در جاده اسلام آباد غرب – گیلانغرب به ژاو مرگ معروف است، یعنی پیچ مرگ.
این نقطه در نزدیکی شهر سرمست از توابع گیلانغرب قرار دارد و به دلیل پیچ زیاد و خطرناک و نبود روشنایی هنگام شب متاسفانه سالانه شماری از مسافران جان خود را در این مسیر از دست میدهند.
البته خطرناک بودن این مسیر ۸۱ کیلومتری در همین یک نقطه خلاصه نمیشود و این جاده در بین برخی مردم منطقه به جاده مرگ معروف است.
چندی پیش یکی از پیج های اینستاگرامی که گرداننده آن نیز از اهالی استان نیست برای تهیه گزارش به این منطقه آمده بود و با تعدادی از اهالی روستاهایی که بر سر راه این جاده قرار دارند مصاحبه کرد.
نکته قابل توجه در این گزارش این بود که یکی از اهالی روستای وارگه از توابع دهستان چله گفت: در فاصله یک کیلومتری بین ۲ روستا طی یک سال گذشته چند نفر از اهالی روستاها به علت تصادفات جاده ای جان خود را از دست داده اند.
در بین جانباختگان حوادث جاده ای این منطقه برخی جوانان تحصیل کرده و توانا هم وجود دارد که درگذشت آنها بسیار تاسف بار است هرچند مرگ هر انسانی تحت هر شرایط تاثرآور است.
احمد یکی از شهروندان شهر سرمست به خبرنگار سردبیرپرس گفت: روزی نیست که در این جاده سانحه رخ ندهد و متاسفانه بسیاری از آنها منجر به فوت میشود.
وی با بیان اینکه نداشتن روشنایی در جاده و سرعت بالای رانندگان علت اصلی سوانح است، ادامه داد: متاسفانه در کمتر از یک ماهه گذشته ۲ جوان موتور سوار جان خود را از دست دادند.
او از مسوولان و نمایندگان شهرستان های اسلام آباد و گیلانغرب خواست تا هرچه زودتر فکری به حال این جاده کنند.
#بیشتر بخوانید
http://۴۰۰ کیلومتر از راه های روستایی کرمانشاه آسفالت ندارد
http://۵۲۱ کیلومتر از جادههای استان کرمانشاه آسفالت شد
طبق آمار رسمی استانی تعداد جانباختگان حوادث جادهای استان کرمانشاه از اول امسال تا آخر آبان ماه ۳۱۱ نفر بوده است که آماری بسیار بالا و وحشتناک است؛ بسیاری از این افراد در جاده اسلام آباد غرب – گیلانغرب جان خود را از دست دادهاند و عموما از اهالی همین شهرستانها هستند.
در مرداد ماه سال جاری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کرمانشاه گفت که باوجود تلاشهای صورت گرفته هنوز ۴۰۰ کیلومتر از راههای ۲۱۵ روستای بالای ۲۰ خانوار این استان آسفالت نشده است.
به گفته این مسوول از آنجایی که اعتبارات استانی همه ساله به طور کامل و صد در صدی تخصیص پیدا نمیکند لذا ساخت و نگهداری راه های روستایی (با اعتبار محدود استانی) کار سختی شده است.
استان کرمانشاه در مجموع پنج هزار و ۱۹۵ کیلومتر راه روستایی دارد
بر اساس داده های اداره کل راهداری کرمانشاه از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ در مجموع ۸۸۷ نقطه حادثه خیز کل کشور شناسایی شد و سهم استان کرمانشاه ۱۹ نقطه بود که تا پایان امسال باید اصلاح هندسی شود.
در همین پیوند بر اساس آمار پلیس راهور کرمانشاه در حوادث رانندگی درون شهری و برون شهری سال گذشته استان ۴۸۵ نفر جان خود را از دست دادند و ۱۱ هزار و ۳۸۸ نفر نیز مجروح شدند.
از مجموع آمار افرادی که جان خود را از دست دادند ۳۸۹ نفر مرد و ۹۶ نفر زن و از تعداد مجروحان نیز هفت هزار و ۷۲۲ نفر مرد و سه هزار و ۶۶۶ نفر نیز زن بودند.
این تلفات سنگین که به اندازه سقوط چند هواپیمای بزرگ است خانوارهای زیادی را در کرمانشاه برای همیشه داغدار کرد و اگرچه عامل برخی از این حوادث رانندگان یا خودروهای غیراستاندارد بوده اما بازهم جاده در آن نقش داشته است.
انتظار می رود این مشکل با جدیت بیشتری از سوی متولیان پیگیری و رفع مشکل شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰