کاشت ریش چگونه انجام میشود؟ قیمت و عوارض
به گزارش بازرگانی سردبیر پرس، کاشت ریش چیست، مزایا و معایب کاشت ریش چیست، قیمت کاشت ریش چقدر است، انواع روشهای کاشت ریش چیست و بهترین کلینیکهای کاشت ریش چه کلینیکی است؟ نکاتی که قبل و بعد از کاشت ریش باید رعایت شود. آیا کاشت ریش عوارض دارد، چه افرادی کاندیدای مناسبی برای کاشت ریش […]
به گزارش بازرگانی سردبیر پرس، کاشت ریش چیست، مزایا و معایب کاشت ریش چیست، قیمت کاشت ریش چقدر است، انواع روشهای کاشت ریش چیست و بهترین کلینیکهای کاشت ریش چه کلینیکی است؟ نکاتی که قبل و بعد از کاشت ریش باید رعایت شود. آیا کاشت ریش عوارض دارد، چه افرادی کاندیدای مناسبی برای کاشت ریش هستند، علت ریزش ریش و سبیل چیست و … مطلب مربوط با (کاشت مو چگونه انجام میشود؟ انواع روشها و عوارض) و (کاشت ابرو طبیعی چیست و چگونه انجام میشود؟) را در سایت کلینیک دکتر پاکدل را از دست ندهید.
کاشت ریش چیست؟
در کاشت ریش، مو را از قسمت دیگری از بدن میگیرند که معمولاً پوست پشت سر یا زیر چانه است و آن را به صورت پیوند میزنند. به طور متوسط میتوان ۴۰۰۰ تا ۷۰۰۰ تار مو را یکی یکی پیوند زد. بعضی از جراحان ممکن است از دو مو در هر پیوند کاشت ریش استفاده کنند تا ظاهر طبیعیتری به ریش بدهند. اکثر آقایانی که کاشت ریش میکنند این کار را برای پوشاندن جای زخم انجام میدهند و کمتر کسانی هستند که تنها برای بهتر کردن مدل ریش خود و جذابتر کردن خودشان کاشت ریش انجام میدهند.
مزایای کاشت ریش چیست؟
۱- کنترل کامل برای زیبایی
شما میتوانید هر نوع مدل و سبکی که دوست دارید به ریش خود بدهید، بهتر است اگر مدل خاصی مدنظر شماست، عکس آن را به دکتر نشان دهید که طبق آن کاشت ریش انجام شود.
۲- حداقل درد
برشهایی که روی صورت شما برای کاشت ریش ایجاد شده آنقدر ریز است که اصلاً درد آن احساس نمیشود و از بی حسی موضعی نیز برای این کار استفاده میشود. فقط برای زدن آمپول بی حسی به صورت ممکن است اندازه یک نیشگون ریز درد را احساس کنید.
۳- بهبود سریع
کاشت ریش در کلینیک ممکن است بین ۴ تا ۵ ساعت زمان ببرد و پس از گذشت چند روز تورم و قرمزی جزئی که به وجود آمده بود نیز حل خواهد شد. در موارد بسیار نادر ممکن است در یک جلسه کار به طور کامل انجام نشود و نیاز باشد در دو جلسه کار انجام شود.
۴- میتوانید ریش خود را مانند قبل از عمل کاشت ریش اصلاح کنید و حالت بدهید
فولیکولهای موی جدید شما به طور دائمی کاشت میشوند، بنابراین ریش شما مانند بقیه افراد رشد میکنند و قابل اصلاح و حالت دهی میباشد.
۵- درمان واقعی: کاشت ریش تنها روش درمانی دائم و مؤثر میباشد.
معایب کاشت ریش
۱- پیوند مو از جای دیگر
بیشتر مواقع برای کاشت ریش از موهای پشت سر استفاده میشود، بنابراینان موها کمی نازکتر از ریش صورت هستند. ولی در کل تکههای طاس را کاملاً میپوشاند و قابل مشاهده نخواهند بود.
۲- ریزش موهای کاشته شده بعد از ۲ تا ۳ هفته
موهای کاشته شده در ریش بعد از ۲ تا ۳ هفته ریزش میکنند ولی این یک عارضه طبیعی و موقت میباشد و بعد از مدت تعیین شده توسط پزشک رشد موها مجدد شروع شده و روند طبیعی خودشان را طی خواهند کرد.
۳- کاهش ذخایر بانک مو
مناسبترین فولیکولها برای کاشت در صورت و سر، فولیکولهای موجود در پشت سر هستند. اگر از این فولیکولها برای کاشت ریش استفاده کنیم، شاید در آینده فولیکول کافی برای کاشت موی سر نداشته باشیم.
۴- کاشت ریش گران است
معمولاً هزینههای کاشت مو و کاشت ریش و کاشت ابرو که توسط پزشک متخصص انجام شود بالاست و شاید بعضی جاها بتوانید با قیمت کمتر هم پیدا کنید ولی حتماً قبل از آن تحقیق کنید، و اگر زیبایی و سلامت برای شما مهم است، باید عمل کاشت ریش را دست پزشک با تجربه و متخصص بسپارید.
نکاتی که قبل از کاشت ریش باید رعایت شود
۱. از شما خواسته میشود قبل از عمل کاشت ریش چند اقدام احتیاطی را انجام دهید، مثلاً ۱۰ روز قبل از کاشت ریش هیچ دارویی را که حاوی آسپیرین است، مصرف نکنید. همچنین نباید سه روز قبل از عمل از داروهای ضد التهاب استفاده کنید یا الکل بنوشید.
۲. مصرف قرص ویتامین C یک بار در روز به مدت یک هفته کامل قبل از عمل کاشت ریش به روند بهبود سریعتر شما کمک میکند.
۳. در روز مراجعه به کلینیک، نوشیدنیهای کافئین دار (قهوه، چای، نوشابه و انرژیزا) مصرف نکنید. کافئین باعث افزایش خونریزی و حساسیت به داروها میشود.
عوارض جانبی موقتی و طبیعی که بعد از کاشت ریش ممکن است به وجود بیاید
۱- کبودی خفیف
۲- تورم
۳- حساسیت صورت و بانک مو نسبت به لمس
۴- موی فرورفته
۵- بیحسی پوست صورت و بانک مو
۶- سرخی پوست صورت و بانک مو
۷- خارش و التهاب
۸- بعد از عمل کاشت ریش، پوستههای کوچکی در اطراف موهای تازه پیوند شده تشکیل میشود. اگر این پوستهها بعد از گذشت یک هفته خوب نشدن با پزشک خود تماس بگیرید. بسیاری از جراحان توصیه میکنند که تا زمانی که پوسته از بین نرود صورت خود را نشویید. بنابراین در مورد شستشوی صورت خود حتماً باید با پزشک صحبت کنید.
انواع روشهای کاشت ریش:
کاشت ریش با روش FUE :
fue رایجترین روشی است که برای کاشت ریش استفاده میشود، در این روش مو (فولیکول) از محل مورد نظر برداشت شده و به محل مورد نظر پیوند زده میشود.
عمل کاشت ریش بین ۲ تا ۵ ساعت طول میکشد و فقط جای زخمهای دایرهای کوچک که در آن فولیکولهای مو برداشته شده به جا میماند.بعضی از کلینیکها این روش را به صورت دستی انجام میدهند، در حالی که برخی دیگر از کمکهای مکانیکی استفاده میکنند. این نوع عمل کاشت ریش نسبت به سایر گزینهها زمان بهبودی سریعتری دارد و بیشتر افرادی که تحت این عمل قرار میگیرند ناراحتی کمی دارند و یا اصلاً احساس ناراحتی نمیکنند.
کاشت ریش با روش FUT :
نوع اصلی دیگر پیوند واحد فولیکول (FUT) است ، این روش را جراحی یا نواری هم نامگذاری کردند، در این روش نواری از پشت سر یا موهای پشت گوش یا زیر چانه برداشت میشه و این نوار رو به دونه های تکی تکی فولیکول و مو تقسیم میکنیم و در محل مورد نظر کاشت میشود، محل برداشته شده به دلیل بخیه تقریباً ۲ ماه زمان نیاز دارد تا بهبود پیدا کند و درسته که این زمان طولانی است ولی بعد از بهبود جای زخم بسیار ظریف است و قابل تشخیص نیست و همینطور در این روش به دلیل اینکه از موهای بیشتری میتوان برای کاشت استفاده نمود ریش پرتری میتوان داشت.
برای خواندن ادامه مقاله و مشاهده خدمات و نمونه کارها به سایت کلینیک دکتر پاکدل مراجعه نمائید. مشاوره رایگان: ۰۹۱۲۴۲۷۱۳۳۵ و ۰۲۱۲۲۰۲۶۴۹۵ و ۰۲۱۲۲۰۲۴۳۶۲ و ۰۲۱۲۲۰۱۸۳۲۳
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و سردبیر پرس در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰