کاهش برداشت آب از سفرههای آب زیرزمینی
به گزارش خبرنگار «سردبیر پرس»، صبح امروز -شنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۳ آئین بهرهبرداری از فاز دوم تصفیه خانه خلیج فارس منطقه ۱۹ در قالب یکصد و سی و سومین پویش امید و افتخار با حضور حسین نظری معاون خدمات شهری شهرداری تهران، حسین اخگرپور شهردار منطقه ۱۹ و جمعی از مدیران شهری برگزار شد. اخگرپور، […]
به گزارش خبرنگار «سردبیر پرس»، صبح امروز -شنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۳ آئین بهرهبرداری از فاز دوم تصفیه خانه خلیج فارس منطقه ۱۹ در قالب یکصد و سی و سومین پویش امید و افتخار با حضور حسین نظری معاون خدمات شهری شهرداری تهران، حسین اخگرپور شهردار منطقه ۱۹ و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.
اخگرپور، شهردار منطقه ۱۹ در ابتدا افتتاح فاز دوم این پروژه ضمن تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان(ع) گفت: تصفیهخانه خلیج فارس در دو فاز یک و دو در منطقه ۱۹ به اجرا رسیده است. فاز اول این پروژه در سال گذشته با ظرفیت ۲ هزار مترمکعب اجرا و به بهرهبرداری رسید.
وی با اشاره به اینکه فاز اول پروژه سه دهه بلاتکلیف مانده بود، گفت: بعد از ۳ دهه با همت مدیریت شهری فعلی فاز اول این تصفیه خانه افتتاح شد و فاز دوم پروژه نیز کلنگزنی شد و امروزه به بهرهبرداری رسیده است که ظرفیتی ۵ هزار مترمکعب دارد تا در مجموع ظرفیت به ۷ هزار مترمکعب برسد.
اخگرپور با اشاره به معضلات زیست محیطی پایتخت برای احداث این تصفیهخانه ادامه داد: از نقاط مثبتی که میتوان به آن اشاره کرد، بازچرخانی آب است که برای آبیاری فضای سبز و استفاده از آن در فضای سبز پایین دست منطقه استفاده خواهد شد.
وی عنوان کرد: تا به امروز از چاههای عمیق و نیمه عمیق آب برای آبیاری این فضا استفاده میشد که با بهرهبرداری این تصفیهخانه میتوانیم شاهد کاهش برداشت از سفرههای آب زیرزمینی در منطقه ۱۹ به کمترین میزان ممکن باشیم.
در ادامه عطایی، سرپرست اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران بااشاره به بحران کمبود آب به عنوان یکی از اصلیترین معضلها در آینده مردم جهان، گفت: اگر این نیاز منطقه ۱۹ که از سرریز آبهای سطحی و کانالهای شمالی تهران هدایت میشود، تامین نمیشد قطعاً در آینده منطقه را دچار مشکلات میکرد.
وی اظهار کرد: در غربیترین نقطه این منطقه نیز انشعابات وصل شده، اما چون تصفیهخانه وجود ندارد میتواند یک معضل اساسی ایجاد کند. میشود با لوله کشی انشعابات خانگی آن نقطه را به تصفیه خانه خلیج فارس متصل کرد.
عطایی با تاکید بر اینکه نیاز منطقه ۱ هزار لیتر آب بر ثانیه است، یادآور شد: امروز نزدیک به ۴۰۰ لیتر بر ثانیه از قناتها برداشت میشود که مابقی آن را قطعاً باید از این تصفیه خانه برداشت کرد.
انتهای پیام/خ
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰