کتاب چیستی و امکان معرفت منتشر شد

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، کتاب چیستی و امکان معرفت به عنوان منبع اصلی درس «معرفت‌شناسی» یا «تئوری شناخت» به ارزش ۳ واحد برای مقاطع تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) تدوین شده است.  فهرست این اثر عبارت است از: بخش اول: چیستی معرفت فصل اول: تعریف معرفت فصل دوم: چیستی باور فصل سوم: چیستی صدق […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، کتاب چیستی و امکان معرفت به عنوان منبع اصلی درس «معرفت‌شناسی» یا «تئوری شناخت» به ارزش ۳ واحد برای مقاطع تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) تدوین شده است. 
فهرست این اثر عبارت است از:
بخش اول: چیستی معرفت
فصل اول: تعریف معرفت
فصل دوم: چیستی باور
فصل سوم: چیستی صدق
فصل چهارم: چیستی توجیه
فصل پنجم: مثال‌های نقضیِ گتیه
بخش دوم: امکان معرفت
فصل ششم: شکاکیت
نکته پایانی (خلاصه و نتایج)
منابع
واژه‌نامه
نمایه نام‌ها و اصطلاحات
در پشت جلد این اثر در معرفی آن آمده است: «معرفت‌شناسی» را شاید بتوان، به دلیلِ ابتنایِ شاخه‌هایِ دیگر فلسفه بر آن، مهم‌ترین شاخه فلسفه دانست. نوشتارِ حاضر در دو بخش به «چیستی» و «امکان» معرفت می‌پردازد. در بخش اول و در آغاز، تعریفِ سه‌جزئیِ معرفت را بررسی می‌کند. در ادامه، ضمن بررسی رابطه باور با احتمال، بر این‌همانی باور با یقین استدلال می‌کند. سپس از طریق بررسیِ چیستیِ «امر واقع» و «گزاره»، از نظریه صدق «مطابقت» دفاع می‌کند. در بحث توجیه، ضمن استدلال به سودِ درون‌گروی می‌کوشد قوتِ مبناگروی را، به عنوان یکی از شاخه‌های درون‌گروی، نسبت به نظریه‌های بدیل نشان دهد. در بخش دوم، شکاکیت در باب عالم خارج را بررسی می‌کند و از طریق «ترجمه‌ناپذیریِ گزاره‌هایِ شیئی» و «اصلِ بداهت» نشان می‌دهد که این نوع شکاکیت خودشکن است.
کتاب چیستی و امکان معرفت تألیف عبدالرسول کشفی به همت سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت) به بهای ۲۶ هزار تومان منتشر شد.