کرمانشاه رتبه دوم تولید چغندرقند پاییزه کشور را در اختیار دارد
علی چاله چاله عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار سردبیرپرس اظهار کرد: در سال زراعی جاری در مجموع ۶ هزار و ۶۸۴ هکتار از اراضی گرمسیری استان به زیر کشت چغندر قند پاییزه رفته است که در مقایسه با سال گذشته حدود سه هزار هکتار افزایش یافته است. وی افزود: کشت چغندرقند […]
علی چاله چاله عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار سردبیرپرس اظهار کرد: در سال زراعی جاری در مجموع ۶ هزار و ۶۸۴ هکتار از اراضی گرمسیری استان به زیر کشت چغندر قند پاییزه رفته است که در مقایسه با سال گذشته حدود سه هزار هکتار افزایش یافته است.
وی افزود: کشت چغندرقند یکی از محصولات استراتژیک در استان به حساب می آید به همین جهت توسعه کشت پاییزه آن از برنامه های اولویتدار سازمان است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه سال گذشته نیز سه هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی مناطق گرمسیری زیر کشت چغندرقند پاییزه رفته بود اضافه کرد: با تلاش همکاران و کارشناسان جهاد کشاورزی کشت چغندرقند پاییزه با استقبال چغندرکاران امسال به ۶ هزار و ۶۸۴ هکتار رسید که از این سطح پیش بینی می شود ۵۰۰ هزار تن محصول برداشت شود.
چاله چاله یادآور شد: سال گذشته در مجموع ۲۶۹ هزار تن چغندرقند پاییزه از اراضی استان برداشت و روانه کارخانه های قند شد که این میزان امسال پیش بینی می شود ۲۴۰ هزار تن بیشتر از پارسال باشد.
وی بیان اینکه استان کرمانشاه یکی از قطب های تولید چغندرقند پاییزه در کشور است افزود: سال گذشته نیز این استان توانست رتبه دوم سطح و تولید چغندرقند پاییزه را در کشور به خود اختصاص دهد .
چاله چاله در زمینه کشت این محصول در مناطق گرمسیری استان نیز گفت: عمده کشت چغندرقند پاییزه استان در شهرستان سرپل ذهاب با سطح پنج هزار و ۹۰۸ هکتار، شهرستان گیلانغرب با ۴۷۲ هکتار و قصرشیرین با ۳۰۴ هکتار است.
وی با اشاره به اینکه کشت چغندرقند پاییزه از اوایل مهرماه در استان آغاز و تا اواسط آبان ماه ادامه دارد گفت: برداشت محصول پاییزه عمدتا از اوایل خردادماه تا پایان مردادماه است.
به گزارش سردبیرپرس، چغندر قند در استان کرمانشاه به ۲ شیوه بهاره و پاییزه انجام می گیرد، کشت بهاره از اواخر اسفند شروع و تا اواخر فروردین ادامه دارد و زمان برداشت این محصول نیز از اواسط شهریور شروع و تا پایان آذرماه دامه دارد.
در کشت بهاره امسال از مجموع حدود ۱۴ هزار و ۳۱۰ هکتار اراضی زیر کشت استان بیش از یک میلیون تن محصول تولید شد، هم اکنون ۲ کارخانه قند بیستون و اسلام آبادغرب در مجموع به ظرفیت ۴۰۰ هزار تن در استان نیز فعال است.
در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند،
استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰