کرونا همچنان در کمین است/بستری ۳۳ بیمار کرونایی در اردبیل
شهرام حبیب زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل در گفتوگو با خبرنگار سردبیر پرس، از بستری ۲۰۲ بیمار در بیمارستانهای استان اردبیل، ادامه داد: در ۲۴ ساعته گذشته ۳۳ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستانهای استان اردبیل بستری شدند که با این روند همچنان شاهد آمار افزایش بستری در چند روز […]
شهرام حبیب زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل در گفتوگو با خبرنگار سردبیر پرس، از بستری ۲۰۲ بیمار در بیمارستانهای استان اردبیل، ادامه داد: در ۲۴ ساعته گذشته ۳۳ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستانهای استان اردبیل بستری شدند که با این روند همچنان شاهد آمار افزایش بستری در چند روز اخیر هستیم و ضروری است تا مردم در خانه ماندن و رعایت پروتکلهای بهداشتی را در اولویت قرار دهند.
وی افزود: در ۲۴ ساعته گذشته گزارشی از فوت بیمار کرونایی از مراکز درمانی نداشتیم اما ۴۲ نفر از هم استانیهایمان در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانهای استان بستری هستند که حال عمومی آنان وخیم گزارش شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل از بهبودی نسبی و ترخیص ۳۱ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته در اردبیل خبر داد و گفت: امیدواریم با افزایش آمار بهبود یافتگان در هفته اخیر ظرفیت تختهای بیمارستانی نیز افزایش یابد.
حبیب زاده با تشریح وضعیت شیوع کرونا در شهرستانهای استان اردبیل، تصریح کرد:، هم اکنون شهرستانهای اردبیل، مشگین شهر و خلخال در وضعیت نارنجی و شهرستانهای پارس آباد، گرمی، بیله سوار، نیر، نمین، سرعین، کوثر و اصلاندوز در وضعیت زرد قرار دارند.
ناقلان بی علامت کرونا در سطح شهر در حال تردد هستند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اشاره به اینکه با توجه به احتمال اوج گیری مجدد بیماری کرونا در اردبیل لازم است تا مردم در این روزها پروتکلهای بهداشتی را بیشتر از قبل رعایت کنند گفت: ناقلان بی علامت کرونا در کمین هستند و احتمال درگیری و ابتلای افراد از طریق بیماران بدون علامت افزایش یافته است لذا از شهروندان تقاضا میشود به رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاریهای اجتماعی ادامه دهند.
حبیب زاده اضافه کرد: متأسفانه در چند روز اخیر بیشتر مراجعان به مراکز درمانی ابتلای خود به این بیماری را دورهمی های خانوادگی و حضور در مهمانیها عنوان کردند که عامل مهم در این تجمعات خانوادگی عدم تهویه مناسب و عدم استفاده از ماسک است که در نتیجه شاهد ابتلای خانوادگی این افراد به این بیماری و حتی فوت عزیزانشان در اثر برگزاری این مهمانیها هستیم.
وی آموزش نحوه رسیدگی و مراقبت از بیماران کرونایی در منزل را بسیار مهم دانست و افزود: شخص بیمار باید در مکان کامل جداگانه با سایر افراد خانواده سکونت کند و تمام لوازمی که مورد استفاده بیمار قرار دارد باید ضدعفونی شده و استفاده از ماسک نیز در این مدت ضروری است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰