کشف ۲۶۰۰ کیلوگرم انواع “مواد مخدر” در کرمانشاه
سردبیر/کرمانشاه رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه از کشف بیش از ۲۶۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان طی سال گذشته خبر داد. سرهنگ علیرضا دلیری با اشاره به رشد ۱۴ درصدی کشفیات مواد مخدر استان در سال گذشته گفت: در این سال ۲۶۴۴ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کشف شد که […]
سردبیر/کرمانشاه رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه از کشف بیش از ۲۶۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان طی سال گذشته خبر داد.
سرهنگ علیرضا دلیری با اشاره به رشد ۱۴ درصدی کشفیات مواد مخدر استان در سال گذشته گفت: در این سال ۲۶۴۴ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کشف شد که این میزان نسبت به سال ۱۳۹۷ با کشف ۲۳۲۰ کیلوگرم بیش از ۱۴ درصد رشد داشته است.
وی تصریح کرد: بیشترین مواد کشف شده در سال گذشته مربوط به “تریاک” با حدود ۲۱۹۰ کیلوگرم، گراس با ۱۲۶ کیلوگرم و متامفتامین با ۱۱۷ کیلوگرم بوده است.
دلیری همچنین از کشف ۶۴ هزار و ۹۹۳ حبه قرص روانگردان در سال گذشته خبر داد و گفت: ۳۹ هزار و ۸۳۶ عدد از این قرصها مربوط به متادون، ۱۳ هزار و ۸۰ عدد مربوط به ترامادول و ۱۲ هزار و ۷۷ عدد نیز مربوط به سایر قرصها بوده است.
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه در ادامه یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته این پلیس در سال گذشته را کشف بیش از ۳۲۴ هزار لیتر شربت غیرمجاز متادون عنوان کرد.
وی با اشاره دستگیری ۶۹۰۲ نفر در حوزه جرائم مربوط به مواد مخدر اظهار کرد: ۶۸۱۰ نفر از این افراد مرد و ۹۳ نفر هم زن بودهاند.
دلیری یادآور شد: از مجموع افراد دستگیر شده، ۲۲۷ نفر آنها قاچاقچی شامل ۲۱۱ مرد و ۱۶ زن و ۳۵۰۸ نفر نیز خردهفروش شامل ۳۴۶۰ نفر مرد و ۴۸ نفر زن بوده است.
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه، تعداد افراد معتاد دستگیر شده را نیز ۲۸۴۸ نفر عنوان کرد و افزود: ۲۸۳۴ نفر آنها مرد و ۱۴ نفر زن بوده اند.
وی همچنین به توقیف ۳۰۳ دستگاه خودرو و ۴۶ دستگاه موتورسیکلت متعلق به قاچاقچیان و عوامل مرتبط با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: ۱۸ قبضه سلاح نیز از آنها کشف شده است.
دلیری در پایان گفت: طی سال گذشته و با تلاش همکاران موفق به انهدام ۳۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سطح استان شدیم.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰