کمیسیون اقتصادی مخالف پرداخت ارز ۴ هزار تومانی به افراد خاص است

به گزارش سردبیر پرس، حجت الاسلام محمد باقری بنابی عصر امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان بناب با بیان اینکه چند نرخی بودن ارز منجر به فساد می‌شود؛ اظهار داشت: در کمیسیون اقتصادی مجلس پیگیر این بحث هستیم که ارز تک نرخی شود و در گذشته چند نرخی بودن ارز باعث […]

به گزارش سردبیر پرس، حجت الاسلام محمد باقری بنابی عصر امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان بناب با بیان اینکه چند نرخی بودن ارز منجر به فساد می‌شود؛ اظهار داشت: در کمیسیون اقتصادی مجلس پیگیر این بحث هستیم که ارز تک نرخی شود و در گذشته چند نرخی بودن ارز باعث سوءاستفاده، رانت و فساد در جامعه شده است و کمیسیون اقتصادی مخالف پرداخت ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی به افراد خاص است و مجلس کنترل‌های لازم را در این خصوص در دستور کار دارد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی یکی از مشکلات اساسی حاکم بر کشور را عدم داشتن نظم و انضباط اعلام و تصریح کرد: اگر می‌خواهیم جامعه پیشرفته‌ای داشته باشیم باید نظم و انضباط را سرلوحه کارهای خود قرار دهیم و اگر امروز می‌بینیم برخی از واحدهای تولیدی در کشور موفق عمل کرده‌اند، دلیلش این است که نظم و انضباط در مجموعه مدیریت و کارکنان آن واحد حاکم بوده است.
باقری بنابی سپس با اشاره به افزایش ۳۰۰ هکتاری زمین برای توسعه شهرک صنعتی بناب گفت: با این مقدار افزایش زمین شاهد جهش خوبی در بخش صنعت شهرستان خواهیم بود و برای افزایش تولید و ایجاد اشتغال در جنوب استان آذربایجان شرقی کمک خوبی خواهد کرد که امیدواریم مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان در خصوص واگذاری این اراضی به متقاضیان تسریع نماید.
نماینده مردم بناب در مجلس یازدهم شورای اسلامی ابراز کرد: ظرف ۴ سال آینده با راه اندازی واحدهای جدید صنعتی در شهرستان بناب آن را به شهرستان بدون بیکار تبدیل خواهیم کرد.
بانک‌ها واحدهای تولیدی را خوب همراهی نمی‌کنند!
امین رفیعی اسکوئی نیز در این جلسه با بیان اینکه وظیفه دولت تأمین زیرساخت‌های لازم برای واحدهای تولیدی است گفت: عمده ترین مشکل واحدهای تولیدی و سرمایه گذاران شهرستان مشکل نبود زمین بود که با افزایش ۳۰۰ هکتاری شهرک صنعتی بناب این مشکل حل شد.
وی با اشاره به افزایش دو برابری صادرات از شهرستان بناب در ۳ ماه گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل اظهار کرد: دولت در سطح کشور برای کمک به رونق و افزایش تولید ۲ هزار و ۲۵۶ میلیارد تومان با سود ۱۲ درصد و تنفس ۲۴ ماهه به واحدهای فعال در کشور اختصاص داده است.
فرماندار بناب افزود: دراین خصوص شهرستان بناب نیز برای ۴۸۰ میلیارد ریال درخواست داشته ولی متأسفانه بدلیل عدم همراهی بانک‌ها با واحدهای تولیدی و صنعتی این امر محقق نشده است و بانک‌ها تفسیر دیگری دارند و این امر باعث شده تولید کنندگان با مشکل مواجه شوند.
وی در ادامه با اشاره به شرایط حاکم بر صنعت کشور در اوضاع کرونایی گفت: با تلاش‌هایی که مجموعه شهرستان و دولت داشته سعی کردیم تبعات کمتری را در بخش صنعت شاهد باشیم، در حالی که در بحث خدمات، اصناف، مدارس غیرانتفاعی و سایر حوزه‌های دیگر مشکلاتی را شاهد بودیم که بالا رفتن مراجعین آمار بیمه بیکاری نشانه این موضوع است که به مراتب نسبت به قبل افزایش داریم.