گونههای مقاوم به خشکی در ۲۷۵۰ هکتار اراضی استان سمنان کاشته شد
علیاصغر جلالی در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس، ضمن بیان اینکه گونههای مقاوم به خشکی طی یک ساله گذشته در دو هزار و ۷۵۰ هکتار اراضی استان سمنان کاشته شده است، ابراز داشت: در این خصوص مطالعات لازم برای کشت گونههای مقاوم به خشکی و کمآبی در اراضی بیابانی شهرستانهای سمنان، گرمسار و شاهرود صورت […]
علیاصغر جلالی در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس، ضمن بیان اینکه گونههای مقاوم به خشکی طی یک ساله گذشته در دو هزار و ۷۵۰ هکتار اراضی استان سمنان کاشته شده است، ابراز داشت: در این خصوص مطالعات لازم برای کشت گونههای مقاوم به خشکی و کمآبی در اراضی بیابانی شهرستانهای سمنان، گرمسار و شاهرود صورت گرفته است.
وی افزود: تاغ، آتریپلکس و قره داغ از جمله گیاهانی هستند که سال ۹۸ در راستای مقابله با بیابانزایی و گرد و غبار در اراضی بیابانی شهرستانهای شاهرود، دامغان، گرمسار، آرادان، سرخه، میامی و سمنان کاشته شدند.
معاون فنی اداره منابع طبیعی استان سمنان بابیان اینکه از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی ۱۱۳ میلیارد ریال منابع مالی برای مقابله با بیابانزدایی در استان هزینه صرف شده است، ابراز داشت: این مبلغ برای کاشت، توسعه، مراقبت و نگهداری گونههای کشتشده در اراضی بیابانی استان اختصاص یافت.
جلالی ضمن بیان اینکه با تخصیص اعتبارات لازم بوته کاری در اراضی بیابانی سمنان، گرمسار و شاهرود آغاز میشود، در ادامه تصریح کرد: در مجموع اجرای طرح بوته کاری و کنترل رواناب در اراضی بیابانی استان سمنان برای سال ۹۹ به صورت جدی پیگیری خواهد شد.
وی بابیان اینکه هدف از اجرای این طرحها کاهش پیشروی بیابان است، افزود: بیشترین کانونهای بحرانی فرسایش بادی با ۱۴۰ هزار هکتار وسعت در شهرستان شاهرود و کمترین آن با ۱۵ هزار هکتار وسعت در شهرستان گرمسار قرار داردَ که اجرای این طرحها میتواند این اثرات را به طور چشمگیری کاهش دهد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰