یمن، تهدیدی که اسرائیل از آن غافل بود
عقبماندگی اطلاعاتی صهیونیستها از صنعا یا راهاندازی جنگ روانی؛ یمن، تهدیدی که اسرائیل از آن غافل بود دولت حوثیها از حمایت گسترده مردم یمن در داخل برخوردار است همین امر موجب شده است که اتحاد داخلی علیه دشمن صهیونیستی با استواری و استقامت قابل توجهی شکل بگیرد تهدیدی که رژیم صهیونیستی از آن غافل بود. […]
عقبماندگی اطلاعاتی صهیونیستها از صنعا یا راهاندازی جنگ روانی؛ یمن، تهدیدی که اسرائیل از آن غافل بود دولت حوثیها از حمایت گسترده مردم یمن در داخل برخوردار است همین امر موجب شده است که اتحاد داخلی علیه دشمن صهیونیستی با استواری و استقامت قابل توجهی شکل بگیرد تهدیدی که رژیم صهیونیستی از آن غافل بود. به گزارش «سردبیر پرس» به نقل از شبکه اطلاعرسانی راه دانا؛ در حالی این روزها حملات پیاپی مقاومت یمن علیه رژیم صهیونیستی، آرامش را از اشغالگران قدس گرفته و موجی از نگرانی و اضطراب برای آنها به وجود آورده است که سران رژیم صهیونیستی رسماً اعلام کردند که نمیدانند با حملات صنعاء چه کنند.
حوثیها در یمن بیش از یک سال است که اقتصاد اسرائیل را به شدت تحت تاثیر قرار دادهاند این در حالی است که به باور بسیاری از کارشناسان صهیونیستی، اسرائیل خیلی دیر متوجه خطر تهدیدی شد که از شرق با آن مواجه شده است و امروز برای مقابله با تهدیدات یمن چه از نظر دفاعی و چه تهاجمی با مشکلات جدی مواجه شده است.
همین امر موجب شده که اسرائیل نه از نظر اطلاعاتی و نه از نظر سیاسی برای مقابله با تهدید یمن آماده نباشد به همین خاطر ارتش اسرائیل و سرویسهای اطلاعاتی در پاسخ به این تهدید به دنبال جمع آوری اطلاعات درباره حوثیها باشند.
ناکامی غرب از شکست محاصره دریایی رژیم صهیونیستی به دست یمن
یمن در حمایت از غزه با آغاز حملات خود در ۳۱ اکتبر ۲۰۲۳ و انجام دهها عملیات پس از آن، تلاشهای آمریکا و انگلیس برای شکستن محاصره دریایی رژیم صهیونیستی در سراسر دریای سرخ را ناکام گذاشتند.
در ادامه، اما با حماقت ایالات متحده در حملات هوایی به نقاط مختلف یمن، صنعاء پاسخی کوبندهتر داد تا از این طریق کشتیهای آمریکایی و انگلیسی و قلب سرزمینهای اشغالی را نیز مورد هدف قرار دهد.
به نظر میرسد عملیات بیسابقه ارتش یمن علاوه بر اینکه مانع از تلاشهای آمریکا و انگلیس برای شکستن محاصره دریایی رژیم صهیونیستی نشد بلکه توان نظامی حوثیها را به نمایش گذاشت، موضوعی که واشنگتن و رژیم صهیونیستی از آن بی خبر بود.
اما موضوع اصلی این است که علاوه بر خالی بودن دست سرویسهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و آمریکا درباره یمن، چرا صهیونیستها به لحاظ نظامی در برابر یمن ناتوان هستند.
ناتوانی صهیونیستها در باز کردن جبهه جدید جنگی با یمن
محدودیتهای جغرافیایی و فاصله بین یمن و سرزمینهای اشغالی یکی از اصلیترین موانع بر سر راه رژیم صهیونیست است. فاصله موجب شده است ارسال تجهیزات و نیروی نظامی از سرزمینهای اشغالی به سمن صنعاء برای صهیونیستها دشوار و نیازمند منابع زیاد باشد این در حالی است که رژیم صهیونیستی در طول بیش از یک سال گذشته هزینههای جنگی زیادی را متحمل شده و بعید است توان مبارزه در چند جبهه را داشته باشد از این رو پس از رویارویی با حماس، حزبالله و موشکهای بالستیک ایران، امکان ورود به جبهه جنگ با یمن را ندارد.
اتحاد داخلی علیه دشمن صهیونیستی
دولت حوثیها از حمایت گسترده مردم یمن در داخل برخوردار است همین امر موجب شده است که اتحاد داخلی علیه دشمن صهیونیستی با استواری و استقامت قابل توجهی شکل بگیرد.
حمایت ملت یمن از دولت حوثیها موجب شده است که رژیم صهیونیستی نسبت به نفوذ در لایههای اجتماعی این کشور ناتوان بوده و هرگونه درگیری با این کشور را متحمل هزینههای سنگین بینالمللی بداند.
از سوی دیگر به اذعان بسیاری از کارشناسان اقتصادی بینالمللی، یمن فقیرترین کشور عربی به شمار میرود با این حال، اما توان نظامی آن موضوعی است که این روزها به کانون توجه بسیاری از تحلیلگران نظامی تبدیل شده است، توان موشکی یمن رژیم صهیونیستی را در نوعی انزوا گرفتار کرده است.
استقامت یمنیها مانع تصمیم سازی رژیم صهیونیستی
احمد حاجی صادقیان، کارشناس مسائل یمن در این باره در گفتگویی عنوان کرد: رژیم صهیونیستی در مقابله با یمن هنوز به تصمیم نرسیده است و به نوعی نظام محاسباتی آن با تاخیر همراه شده است.
وی با اشاره به اینکه آنچه نظام تصمیم سازی صهیونیستها را فعلاً برهم زده است اقدامات سریع یمن است، گفت: وقتی رژیم صهیونیستی یمن را بمباران میکند، صنعاء بدون فوت وقت فرودگاه بن گورین را مورد حمله موشکی قرار میدهد همین امر موجب شده که صهیونیستها نتوانند در برابر حوثیها سیستم تصمیمسازی خود را فعال کنند.
این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: استقامت یمن رژیم صهیونیستی را وادار کرده تا آنچه در غزه درست کرد را در صنعاء به وجود نیاورد، والا صهیونیستها با بهرهگیری از کمکهای اطلاعاتی امارات و سعودیها و حتی ترکها از توان اطلاعاتی بالایی درباره ساختار انصارالله و سازمان رزم حوثیها به دست آوردند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰