۱۱۵۴ واحد صنفی متخلف در اصفهان پلمب شد

جواد محمدی فشارکی در گفت و گو با خبرنگار سردبیر پرس با اشاره به اینکه نظارت در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بر اصناف با دقت انجام می‌شود، اظهار داشت: بالغ بر یک هزار و ۱۵۴ واحد صنفی که نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی کوتاهی کردند، پلمب شدند. وی افزود: پلمب شدن واحد صنفی پس از بازدید […]

جواد محمدی فشارکی در گفت و گو با خبرنگار سردبیر پرس با اشاره به اینکه نظارت در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بر اصناف با دقت انجام می‌شود، اظهار داشت: بالغ بر یک هزار و ۱۵۴ واحد صنفی که نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی کوتاهی کردند، پلمب شدند.

وی افزود: پلمب شدن واحد صنفی پس از بازدید در سه مرحله انجام می‌شود؛ در گام نخست، آموزش و تذکرات لازم نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به واحد صنفی متخلف گوشزد می‌شود و در نظارت ثانویه چنانچه واحد صنفی کماکان بر عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی اصرار ورزید و حتی نیمه کاره تذکرات را اجرا کرد، در فرم بازرسی ثبت می‌شود و در مرحله سوم، واحد صنفی مذکور پلمب خواهد شد.

مدیر بازرسی ونظارت اصناف استان اصفهان با تاکید بر تقدم اقدامات ایجابی بر سلبی تصریح کرد: پلمب واحدهای صنفی در این وانفسای اقتصادی نشان از اهمیت سلامت جامعه دارد اما فرهنگسازی در اولویت است.

وی با تاکید بر اینکه بیش از ۸۵ درصد اصناف در استان اصفهان نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مقید هستند، گفت: برگزاری مراسم‌ها، مهمانی‌ها و مسافرت‌ها و همچنین مکان‌های پرتردد نظیر پمپ بنزین‌ها می‌تواند نقش مهمتری در تکمیل زنجیره کرونا داشته باشد و باز هم باید بر اقداماتی از جنس فرهنگسازی و تخصیص امکانات حداقلی نظیر دستکش پلاستیکی در پمپ بنزین‌ها تاکید ورزید. ‌