۱۸۰ پروژه مدرسه سازی در کردستان در دست اجرا است

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، ابراهیم مرادی عصر شنبه در دومین جلسه شورای آموزش و پرورش استان در سنندج ضمن تسلیت شهادت شهید رئیسی و همراهانش اظهار کرد: شهید آیت الله رئیسی بر امر مقدس مدرسه سازی در مناطق محروم تاکید داشتند، به طوری که در زمستان سال گذشته در افتتاحیه مدارس منطقه شاگرد هرمزگان […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، ابراهیم مرادی عصر شنبه در دومین جلسه شورای آموزش و پرورش استان در سنندج ضمن تسلیت شهادت شهید رئیسی و همراهانش اظهار کرد: شهید آیت الله رئیسی بر امر مقدس مدرسه سازی در مناطق محروم تاکید داشتند، به طوری که در زمستان سال گذشته در افتتاحیه مدارس منطقه شاگرد هرمزگان حضور یافت.
وی با اشاره به اینکه توسعه و مشارکت فرهنگ مدرسه‌سازی یکی از سندهای توسعه آموزش و پرورش است، تصریح کرد: مهم‌ترین سند آموزش و پرورش تأمین فضا و تجهیزات است که در بند (۴) بر حمایت و مشارکت تشکل‌های مردمی تاکید شده است.
وی افزود: سال گذشته ۸۰ میلیارد تومان اعتبارات خیران استان در امر مدرسه سازی محقق شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کردستان افزود: ۱۹ درصد مدارس استان فرسوده و ۶ درصد مدارس استان نیازمند تخریب و ۱۳ درصد نیازمند مقاوم سازی است.
وی یادآور شد: شهرستان‌های بانه، مریوان، ناحیه یک سنندج، سقز، قروه و دهگلان با کمبود فضای آموزشی مواجه هستند.
مرادی شاخص سرانه فضاهای آموزشی در استان را ۴،۸۱ و این شاخص در کشور را ۵،۲۸ ذکر کرد و گفت: ۳۲۴ هزار دانش‌آموز در مدارس استان مشغول تحصیل‌اند.
به گفته وی در حال حاضر ۲۴ هزار و ۳۰۰ دانش‌آموز در مدارس غیر دولتی تحصیل می‌کنند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کردستان از برگزاری جشنواره خیران مدرسه سازی در استان خبر داد و بیان کرد: این جشنواره ۳۱ خرداد سال جاری با شعار خیران مدرسه ساز و پیشران ایران قوی در استان کردستان برگزار می‌شود.
وی شناسایی خیران در امر مدرسه سازی، شناسایی ظرفیت‌های جدید در امر مدرسه سازی را ضروری برشمرد و بر ترویج فرهنگ مشارکت‌های مردمی، برگزاری جشنواره خیران مسکن ساز، خیران امر بهداشت و خیران فعال در تهیه جهیزیه تاکید کرد و گفت: نقش ngoها و سمن‌ها، بانک‌ها بنگاه‌های اقتصادی در امر مدرسه سازی کمرنگ بوده است.
وی با بیان ۱۸۰ پروژه مدرسه سازی نیمه تمام در استان وجود دارد و هم اکنون در دست احداث است، افزود: تاکنون تعداد ۱۷ مدرسه با مشارکت مؤسسه قلم چی بانک‌ها، هفت مدرسه با مشارکت و حمایت مؤسسه نیک گامان جمشید و ۲۴ مدرسه با مشارکت قلم چی احداث شده و تعداد پنج مدرسه دیگر در حال احداث است.

منبع : مهر نیوز