۲۰ نوع سوزن دوزی فراموش شده در کشور احیاء شد

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سیدمرضیه شفائی ظهر پنجشنبه در حاشیه راه اندازی سومین دفتر نمایندگی لباس‌های سنتی کشور در آمل اظهار داشت: دفتر نمایندگی لباس‌های سنتی تاکنون در استان‌های سیستان و بلوچستان وقم راه اندازی شد و مازندران به عنوان سومین دفتر استانی کشور است که به مرکزیت آمل افتتاح شد. مدیر کارگروه مد […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سیدمرضیه شفائی ظهر پنجشنبه در حاشیه راه اندازی سومین دفتر نمایندگی لباس‌های سنتی کشور در آمل اظهار داشت: دفتر نمایندگی لباس‌های سنتی تاکنون در استان‌های سیستان و بلوچستان وقم راه اندازی شد و مازندران به عنوان سومین دفتر استانی کشور است که به مرکزیت آمل افتتاح شد.
مدیر کارگروه مد و لباس کشور گفت: تا پایان امسال این دفتر در استان‌های خراسان‌های رضوی، شمالی و جنوبی، کرمان و هرمزگان افتتاح خواهد شد.
سیدمرضیه شفائی، هدف از راه اندازی دفترها نمایندگی مد ولباس در استان‌ها را شناسایی، احیا و ساماندهی مد و لباس اقوام ایرانی و تولید دوباره این نوع لباس‌ها توسط خیاطان علاقمند و نیز زنان سرپرست خانوار بیان کرد.
وی ادامه داد: از حدود شش سال قبل تاکنون حدود هزار کارگاه‌های آموزشی مد ولباس ایرانی در سیستان وبلوچستان و حدود ۵۰۰ کارگاه در قم راه اندازی شد.
شفائی اظهار کرد: در همین راستا حدود ۲۰ نوع سوزن دوزی که در دهه‌های گذشته درکشور رونق وفراموش شده بود، جدیداً احیا و اکنون در کارگاه‌های آموزشی در حال یاددهی به نوآموزان وفعالان عرصه تولید این هنر صنعت است.
مدیرکارگروه مد ولباس کشور با بیان اینکه با راه اندازی دفترهای نمایندگی مد و لباس در استان‌ها بر روی طرح، نقش و انواع پوشاکی که در گذشته استفاده و فراموش شده بود، در جهت احیای آنها تلاش واقدام خواهد شد یادآورشد، اجرای این طرح مهم ملی با همکاری بنیاد برکت و ستاد فرمان اجرایی امام راحل در حال انجام است.