۲۱۴ هزار ماسک در کارگاه‌های فنی و حرفه ای خراسان جنوبی تولید شد

به گزارش پایگاه خبری سردبیر و به نقل از روابط عمومی فنی و حرفه ای خراسان جنوبی حسین خوش آیند اظهار کرد: به منظور همکاری با دستگاه‌های متولی و کادر درمانی در راستای پیشگیری از ابتلاء به ویروس کرونا، تاکنون بیش از ۲۱۴ هزار عدد ماسک و ۵۰۶ دست گان در کارگاه‌های آموزش فنی و […]

به گزارش پایگاه خبری سردبیر و به نقل از روابط عمومی فنی و حرفه ای خراسان جنوبی حسین خوش آیند اظهار کرد: به منظور همکاری با دستگاه‌های متولی و کادر درمانی در راستای پیشگیری از ابتلاء به ویروس کرونا، تاکنون بیش از ۲۱۴ هزار عدد ماسک و ۵۰۶ دست گان در کارگاه‌های آموزش فنی و حرفه‌ای استان تولید شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی گفت: با تأمین مواد اولیه از سوی دستگاه‌های نهادی مانند شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های استان، خیران استانی و ملی، ستاد عتبات عالیات، سپاه و بسیج این تولید توسط مراکز دولتی و آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه ای در سطح گسترده‌ای انجام شد.
وی گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور و افزایش تقاضای ماسک، با همکاری مراکز دولتی و خصوصی فعال در حوزه خیاطی، تولید ماسک و گان در مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان در هر دو بخش دولتی و خصوصی آغاز شد.
خوش آیند با بیان اینکه هم‌اکنون ۳۱ کارگاه با ۱۹۰ نفر از مربیان، کارکنان و کارآموختگان مراکز آموزش فنی و حرفه ای در حال فعالیت هستند، گفت: از این تعداد ۱۱ کارگاه در بخش دولتی با ۱۲۱ نفر در حال فعالیت هستند.
وی ادامه داد: همچنین ۲۰ کارگاه در مراکز غیر دولتی و آموزشگاه‌های آزاد با ۶۹ نفر در حوزه تولید ماسک، گان، ملحفه، لباس بیمار و سایر اقلام بهداشتی فعال هستند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی بیان کرد: تاکنون در استان خراسان جنوبی ۲۱۴ هزار و ۱۳۲ ماسک، ۵۰۶ دست گان و ۱۶ هزار و ۸۴۰ مورد خدمت از جمله دوخت ملحفه، لباس، کلاه کش دار، لباس بیمارستانی در کارگاه‌های استان تولید شده است.
خوش آیند گفت: ماسک‌های بهداشتی، کاورهای بخش قرنطینه بیمارستانی و دیگر اقلام مورد نیاز به صورت روزانه تولید می‌شود و در اختیار ستاد مبارزه با کرونا ویروس شهرهای استان قرار می‌گیرد.
وی تصریح کرد: این اقلام بهداشتی پس از استریل شدن و بسته‌بندی، به مصرف کادر درمانی و بیمارستانها اختصاص می‌یابد و بخشی از تولید در بین اقشار کم درآمد و آسیپ پذیر به صورت رایگان توزیع می‌شود و بخش دیگر نیز برای توزیع عمومی تحویل داروخانه می‌گردد.
خوش آیند با بیان اینکه در موضوع مبارزه با کرونا مهارت در خدمت سلامت است، گفت: کادر درمان با تلاش خستگی ناپذیر، رشادت و از خود گذشتگی به مردم خدمت می‌نمایند.
وی ادامه داد: سعی ما بر این است که از طریق این خدمت ناچیز در کنار کادر درمان باشیم تا هرچه زودتر زنجیره شیوع کرونا ویروس قطع شود.