۲۸ آرایشگاه در جهرم پلمب شد

محمد جعفر محبی در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس، گفت: در سال گذشته و سال جاری سه هزار و ۹۸۴ بازدید توسط کارشناسان بهداشت محیط از آرایشگاه‌های مردانه و زنانه در سطح شهرستان جهرم صورت گرفته که ۱۶۵ آرایشگاه به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی اخطاریه دریافت نموده اند. وی با بیان این مطلب که […]

محمد جعفر محبی در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس، گفت: در سال گذشته و سال جاری سه هزار و ۹۸۴ بازدید توسط کارشناسان بهداشت محیط از آرایشگاه‌های مردانه و زنانه در سطح شهرستان جهرم صورت گرفته که ۱۶۵ آرایشگاه به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی اخطاریه دریافت نموده اند.
وی با بیان این مطلب که بی توجهی ۲۸ آرایشگاه مردانه و زنانه نسبت به اخطاریه بهداشتی منجر به پلمب شدن آنها شد گفت: عدم رعایت بهداشت، استفاده نکردن از تجهیزات مناسب و همین طور رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی کرونا از علت‌های اصلی اخطاریه‌های صادر شده و پلمب شدن این تعداد از آرایشگاه‌ها بوده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم در ادامه با اشاره به تخلفات تعدادی از آرایشگاه‌های زنانه گفت: از مواردی که در پروتکل‌های بهداشتی کرونا قید شده، عدم انجام تاتو و لیزر است که تعداد ۶ آرایشگر در منزل یا خارج از محیط کار به انجام آن مبادرت داشته که با گزارش‌های صورت گرفته، این مسئله پیگیری و تخلفات انجام شده به مراجع قضائی ارجاع داده شد.
وی با بیان اینکه بیماری کرونا به طور کامل از بین نرفته و همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دستور کار آرایشگاه‌ها قرار دارد گفت: استفاده از ماسک در محیط بسته و داشتن تهویه مناسب از مواردی است که آرایشگاه‌ها باید به آن توجه داشته باشند.
رضا رحمانیان مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیزگفت: آرایشگران موظفند قبل از شروع هر آرایش دست‌های خود را به خوبی با آب و صابون شسته و وسایل آرایش را در مقابل چشم مشتری‌ها ضدعفونی نمایند.
به گفته وی استفاده از هر وسیله نوک‌تیز یا برنده به صورت مشترک موجب انتقال بیماری از فردی به فرد دیگر می‌شود و استفاده از پنبه الکل برای ضدعفونی وسایل آرایشگری اطمینان‌بخش نیست و توصیه می‌شود شهروندان از کیف سلامت شخصی استفاده کنند.
رحمانیان انجام کلیه امور پزشکی مانند تزریق بوتاکس، ژل، کاشت مژه و غیره در آرایشگاه‌ها را غیر مجاز دانست و گفت: انجام این امور در مطب پزشکان متخصص مجاز است و ارائه تجویز کرم، مواد پوستی و آرایشی توسط متصدیان آرایشگاه‌ها غیر مجاز و پیگرد قانونی دارد.
وی اضافه کرد: متصدیان آرایشگاه‌ها باید وسایل فلزی را در مقابل دیدگان مشتری به مدت ۳۰ ثانیه در معرض شعله مستقیم قرار دهند.
مدیر گروه بهداشت محیط حرفه ای علوم پزشکی جهرم گفت: برای ضد عفونی وسایل پلاستیکی آرایشگری مانند شانه و پیش بند نیز استفاده از محلول‌های ضدعفونی استاندارد بهترین راه حل است.
رحمانیان افزود: فروش هر گونه محصولات آرایشی و لنزهای رنگی در آرایشگاه‌ها ممنوع است و برای ارائه خدماتی مانند میکروپیگمنتیشن (تاتو)، اپیلاسیون، و آرایش ناخن (مانیکور و پدیکور) آرایشگر حتماً باید دوره آموزشی مربوطه را گذرانده و گواهی نامه معتبر دوره آموزشی را کسب نموده باشد.
به گفته وی هنگام حضور در آرایشگاه سعی کنید وسایل شخصی را با خود ببرید و هنگام کوتاهی مو واصلاح ابرو از آرایشگر بخواهید قیچی و موچین خود را با استفاده از چراغ الکلی گندزدایی کند.

منبع : خبرگزاری مهر