۳ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان به گیرندههای وی ست تجهیز شد
به گزارش سردبیر پرس (سیستان و بلوچستان)، محسن حیدری اظهار کرد: در راستای بهبود زیرساختهای ارتباطی و تسهیل ارسال دادههای هواشناسی، سه گیرنده ویست (VSAT) در ایستگاههای راسک، مهرستان و نصرتآباد نصب و راهاندازی شدند. این سه ایستگاه به دلیل مشکلات ارتباطی، در ارسال به موقع دادههای هواشناسی با چالشهای جدی مواجه بود اکنون با نصب این […]
به گزارش سردبیر پرس (سیستان و بلوچستان)، محسن حیدری اظهار کرد: در راستای بهبود زیرساختهای ارتباطی و تسهیل ارسال دادههای هواشناسی، سه گیرنده ویست (VSAT) در ایستگاههای راسک، مهرستان و نصرتآباد نصب و راهاندازی شدند.
این سه ایستگاه به دلیل مشکلات ارتباطی، در ارسال به موقع دادههای هواشناسی با چالشهای جدی مواجه بود اکنون با نصب این گیرندهها، ارسال دادهها به موقع و بدون اختلال انجام میشود.
وی افزود: نصب این تجهیزات از مصوبات سفر آبانماه ۱۴۰۲ رئیس سازمان هواشناسی کشور به سیستان و بلوچستان بوده که با تأمین اعتبار لازم، این سه ایستگاه به سیستم VSAT مجهز شدند که یکی از فناوریهای پیشرفته در حوزه ارتباطات ماهوارهای به شمار میرود.
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به مشکلات ارتباطی استان گفت: این منطقه به دلیل گستردگی جغرافیایی و نبود زیرساختهای ارتباطی مناسب در برخی مناطق، همواره با چالشهایی در این زمینه مواجه بوده است. نصب گیرندههای VSAT گامی مؤثر برای رفع این مشکلات و افزایش دقت در ارسال دادههای هواشناسی خواهد بود.
وی عنوان کرد: با اجرای فاز اول پروژه، ایستگاههای اصلی استان شامل زاهدان، زابل، ایرانشهر و چابهار به گیرندههای VSAT مجهز شدند و در ادامه با اجرای فاز دوم، این فناوری در ایستگاههای نصرتآباد، مهرستان و راسک نیز نصب و عملیاتی شده است.
حیدری ادامه داد: بدین ترتیب، اکنون ۶۰ درصد از ایستگاههای هواشناسی سیستان و بلوچستان زیر پوشش این سامانه پیشرفته قرار گرفتهاند و دسترسی به ارتباط پایدار بیش از پیش ممکن شده است.
وی درباره ویژگیهای این فناوری بیان کرد: گیرندههای VSAT ( Very Small Aperture Terminal) از جمله تجهیزات پیشرفته ارتباطات ماهوارهای هستند که ارتباطات پایدار و سریع را در مناطق دورافتاده فراهم میکنند.
مدیر کل هواشناسی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این سیستمها با استفاده از آنتنهای کوچک و قابل حمل، امکان ارسال دادهها را بدون وابستگی به زیرساختهای زمینی و با کیفیت بالا فراهم میکنند این فناوری بهویژه در مناطقی که از خطوط ارتباطی ثابت محروم هستند، بسیار کاربردی است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰