۷۰ درصد روستاهای خراسان جنوبی به شبکه ملی اطلاعات متصل میشوند
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، مصطفی بهی پیش از ظهر سه شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به وضعیت زیرساختهای ارتباطی استان بیان کرد: تأمین تلفن ثابت، تأمین پوشش همراه و تأمین اینترنت پر سرعت از جمله وظایف وزارتهای تابعه اداره کل اطلاعات و ارتباطات است. وی با بیان […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، مصطفی بهی پیش از ظهر سه شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به وضعیت زیرساختهای ارتباطی استان بیان کرد: تأمین تلفن ثابت، تأمین پوشش همراه و تأمین اینترنت پر سرعت از جمله وظایف وزارتهای تابعه اداره کل اطلاعات و ارتباطات است.
وی با بیان اینکه ضریب نفوذ تلفن ثابت در خراسان جنوبی ۳۵ درصد است، افزود: ظرفیت بهره برداری از تلفن ثابت در بیش از ۹۵ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان وجود دارد.
بهی بیان کرد: تنها ۴۰ خانوار بالای ۲۰ خانوار در استان وجود دارد که پوشش تلفن ثابت آنها از برنامههای سال جاری است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی اظهار کرد: از مجموع هزار و ۷۸۰ روستا در خراسان جنوبی هزار و ۲۷۰ روستای ظرفیت بهره برداری از تلفن ثابت را دارند.
وی از فعالیت سه اپراتور در حوزه تلفن همراه در استان خبر داد و افزود: ضریب نفوذ اپراتور همراه اول در استان ۷۷ درصد اپراتور ایرانسل ۴۰ درصد است.
بهی بیان کرد: در مجموع از ابتدای دولت تاکنون تعداد سایتهای تلفن همراه در حوزه شهری و روستایی خراسان جنوبی دو برابر شده است.
وی با بیان اینکه ۹۴ درصد جادههای اصلی خراسان جنوبی تحت پوشش تلفن همراه قرار دارند، گفت: زمینه دسترسی به شبکه اطلاعات ملی در ۳۰ شهر و ۶۱۶ روستای بالای ۲۰ خانوار خراسان جنوبی تأمین شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی بیان کرد: تا پایان شش ماهه نخست سال جاری قریب به ۷۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل میشوند.
وی با بیان اینکه قریب به ۶۸۰ هزار نفر مشترکین اینترنت پهن باند ثابت و سیار هستند، گفت: ۱۷۴ روستای استان دارای اینترنت پرسرعت ADSL هستند.
بنا به گفته بهی تا پایان شش ماهه نخست سال جاری ۱۳۳ روستای استان به شبکه ملی اطلاعات متصل میشوند.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای بهرهمندی شهروندان از فضای مجازی و کاهش شیوع ویروس کرونا بیان کرد: میزان همکاری اپراتورها در این زمینه قریب به ۵۰ میلیارد تومان است.
بهی با بیان اینکه ترافیک شبکه شاد برای دانش آموزان رایگان شد، افزود: هفت فروشگاه مجازی در استان معرفی شد تا مردم در خانه بمانند.
وی با بیان اینکه طی ماه مبارک رمضان دو سایت محافل و هیئت آنلاین به صورت ملی ایجاد شد، گفت: قریب به سه میلیون نفر در سراسر کشور از این فضا بهره مند شدند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی ادامه داد: از ابتدای دولت تا پایان سال ۹۸ قریب به ۲۴۰ میلیارد تومان در راستای توسعه زیرساختهای ارتباطی توسط بخش خصوصی و دولتی سرمایه گذاری شده است.
وی با اشاره به برنامههای پیش رو بیان کرد: ایجاد ۸۸ سایت جدید برای توسعه پوشش تلفن همراه در روستاها و توسعه فیبر نوری در روستاها از جمله برنامههای مهم سال جاری است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰