۷۱ دانش آموز با نیازهای ویژه رسیدن به سن تکلیف خود را جشن گرفتند
خلیل رنجبر در گفت و گو با خبرنگار سردبیر پرس، با تبریک مکلف شدن دانش آموزان، اظهار داشت: برنامه معنوی و فرهنگی جشن تکلیف و بندگی دوره جدیدی در زندگی، آسمانی شدن، ارتباط قلبی و نزدیک با پروردگار است. وی با اشاره به اینکه جشن تکلیف با هدف ترویج فرهنگ دینی، قرآنی و توسعه فرهنگ […]
خلیل رنجبر در گفت و گو با خبرنگار سردبیر پرس، با تبریک مکلف شدن دانش آموزان، اظهار داشت: برنامه معنوی و فرهنگی جشن تکلیف و بندگی دوره جدیدی در زندگی، آسمانی شدن، ارتباط قلبی و نزدیک با پروردگار است.
وی با اشاره به اینکه جشن تکلیف با هدف ترویج فرهنگ دینی، قرآنی و توسعه فرهنگ حجاب و عفاف و همچنین باقی ماندن خاطره خوب در ذهن دانش آموزان برگزارمی شود، افزود: ۷۱ دانش آموز با نیاز ویژه دختر پایه سوم ابتدایی و پسر پایه نهم متوسطه دوره اول گروههای مختلف استثنایی رسیدن به سن تکلیف خود را جشن گرفتند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ضمن توصیه به دانش آموزان برای خواندن قرآن کریم و تأکید بر ضرورت انجام واجبات الهی پس از به تکلیف رسیدن، ادامه داد: برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان از عوامل مؤثری است که به آنها کمک میکند به اهمیت ادای تکلیف الهی و عبادی پی ببرند.
رنجبر یادآور شد: در نظام تربیتی آموزشی ایران اسلامی یکی از اقدامات برای آشنایی نوجوانان با راه و رسم زندگی معنوی، انجام تکالیف و ترک گناهان برگزاری جشن تکلیف است.
وی بیان کرد: جشن تکلیف بعنوان برنامهای تربیتی و دینی آغازگر یک حرکت منسجم برای گام برداشتن در مسیر ارزشهای دینی و معنوی محسوب میشود.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان جشن تکلیف را آغاز تحول بنیادین در زندگی دانش آموزان دانست و گفت: وقتی دانش آموزان به سن تکلیف می رسند و انجام واجبات و ترک محرمات برای آنان یک وظیفه شرعی و دینی میشود نقش خانوادهها در تربیت دینی فرزندان پررنگتر و وظیفه آنان سنگینتر میشود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰