‌عزاداری محرم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود

به گزارش سردبیر پرس، آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی در دومین جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی استان، با موضوع غدیر و محرم، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت امام محمدباقر علیه‌السلام در سال ۱۱۴ هجری قمری، اظهار کرد: ایام ماه مبارک ذی‌الحجه برکات و عایدات فراوانی برای ما دارد […]

به گزارش سردبیر پرس، آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی در دومین جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی استان، با موضوع غدیر و محرم، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت امام محمدباقر علیه‌السلام در سال ۱۱۴ هجری قمری، اظهار کرد: ایام ماه مبارک ذی‌الحجه برکات و عایدات فراوانی برای ما دارد که اگر با توجه در آن وارد شویم به‌خصوص دهه اول آن که روایات فروانی در برکات زیاد آن واردشده است.
وی گفت: کرونا متأسفانه با اینکه آثار بدی برای جامعه دارد اما در نظام خلقت که نگاه می‌کنیم وجود آن برای نظام لازم است و شر نیست.
امام‌جمعه کرج افزود: طرح‌هایی چون مواسات و همدلی و کمک مؤمنانه و زنده و احیا شدن بعضی خیرات نتیجه فعالیت همین ویروس است.
آیت الله حسینی همدانی با اشاره به نزدیکی به ایام ماه محرم و وضعیت قرمز استان البرز در شیوع کرونا، گفت: در فضای قرمز استان باید موظف به رعایت قوانین و پروتکل‌ها باشیم و با توجه به تجربه‌های گذشته افراد مذهبی بهترین استقبال را از این مسئله داشتند و خواهند داشت.
وی با تأکید بر لزوم برگزاری کامل مراسمات مربوط به آئین غدیر و محرم، گفت: باید مراقبت شود تا مراسمات در این وضعیت به قوت خود برگزار شود اما ضرری هم برای مردم و جامعه نداشته باشد.
گفتنی است در این جلسه اعضا با مدنظر قرار دادن مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و برپایی مراسم عزای سیدالشهدا تأکید کردند.