️بیش از ۶ هزار کیلومتر عملیات برف‌روبی در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه

به گزارش سردبیر پرس استان کرمانشاه،یزدان خسروی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۶ هزار و۵۲۳ کیلومترباند عملیات برف‌روبی در محورهای اصلی، شریانی، فرعی و روستایی انجام شده است و تمامی محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه باز است. وی در ادامه افزود: با برنامه ریزی های انجام […]

به گزارش سردبیر پرس استان کرمانشاه،یزدان خسروی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۶ هزار و۵۲۳ کیلومترباند عملیات برف‌روبی در محورهای اصلی، شریانی، فرعی و روستایی انجام شده است و تمامی محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه باز است.
وی در ادامه افزود: با برنامه ریزی های انجام شده، امسال شاهد انجام عملیات برف‌روبی در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه هستیم و با تمام امکانات و توان برای انجام عملیات راهداری زمستانی آماده هستیم.
خسروی عنوان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۴۷۲ نیرو با ۳۲۵ دستگاه ماشین آلات راهداری در محورهای مواصلاتی، عملیات برف‌روبی انجام داده اند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه عنوان کرد: گشت های راهداری در کلیه محورهای مواصلاتی حضور دارند و بیش از ۳هزار تن شن و نمک جهت جلوگیری از یخ زدگی جاده در محورهای مواصلاتی مصرف شده است.
وی درباره اسکان و امداد رسانی به هموطنان گفت: در جریان عملیات برف‌روبی، ۱۲ خانوار در برف مانده امداد رسانی شده و این خانواده ها با کمک راهداران در راهدارخانه ها اسکان و به ۲۲۱ خودرو در برف مانده نیز امدادرسانی شده است.
یزدان خسروی در پایان افزود: با توجه به هشدار وضعیت بارش نزولات آسمانی لازم است که هموطنان قبل از آغاز هرگونه سفر جاده ای با تماس با سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌ها از آخرین وضعیت راه‌ها و آب و هوا مطلع شوند.