۱۲ هزار کرمانشاهی بیمه بیکاری میخواهند
سردبیر/کرمانشاه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از ثبتنام بیش از ۱۲ هزار نفر برای برخورداری از بیمه بیکاری در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: ساز و کار پرداخت تسهیلات واحدهای تولیدی آسیب دیده از کرونا از هفته سوم اردیبهشت ماه آغاز میشود. حسن عزیزی در جلسه امروز (۴ اردیبهشت) جهش تولید […]
سردبیر/کرمانشاه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از ثبتنام بیش از ۱۲ هزار نفر برای برخورداری از بیمه بیکاری در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: ساز و کار پرداخت تسهیلات واحدهای تولیدی آسیب دیده از کرونا از هفته سوم اردیبهشت ماه آغاز میشود.
حسن عزیزی در جلسه امروز (۴ اردیبهشت) جهش تولید استان کرمانشاه با بیان اینکه از زمان راهاندازی سامانه ثبتنام بیمه بیکاری تا امروز ۱۲ هزار و ۲۸۳ نفر متقاضی ثبت نام کردهاند، اظهار کرد: از این تعداد ۷۱۰۱ نفر مشمول بیمه بیکاری شناخته شدند.
وی از رشد قابل توجه متقاضیان بیمه بیکاری در استان خبر داد و عنوان کرد: در مدت مشابه سال گذشته این تعداد ۲۸۳ نفر بود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه بیشترین آمار متقاضیان ثبتنام شده را نیز مربوط به شهرستانهای کرمانشاه، اسلام آبادغرب، سرپل ذهاب و جوانرود دانست.
عزیزی در ادامه از برنامه دولت برای پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی آسیب دیده ناشی از شیوع کرونا هم یاد کرد و ادامه داد: ساز و کار پرداخت این تسهیلات از هفته سوم اردیبهشت آغاز خواهد شد و متقضیان باید در سامانه کارا درخواست خود را در بخش “اشتغال دوره کرونا” ثبت کنند.
وی با بیان اینکه بانکهای عامل برای پرداخت تسهیلات نیز مشخص شده، تاکید کرد: این تسهیلات برای ۱۰ رسته صنفی که از قبل اعلام شده بود در نظر گرفته شده و دوره تنفس آن تا مهرماه و بازپرداخت آن ۲۴ ماهه با کارمزد ۱۲ درصد است.
به گفته این مسئول، این تسهیلات در دو بخش هزینه دستمزد و سرمایه در گردش پرداخت خواهد شد.
در ادامه بهزاد جلیلیان رییس شورای هماهنگی بانکهای دولتی استان کرمانشاه نیز اولویت پرداخت تسهیلات از سوی شبکه بانکی کشور را تامین سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی موجود اعلام کرد و گفت: تسهیلات برای واحدهای تولیدی جدید نیز به آنهایی تعلق میگیرد که ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشند.
وی گفت: سیستم بانکی آماده است برای واحدهایی که قصد جهش تولید و رونق کسب و کار خود را دارند، سرمایه در گردش را بر مبنای دستورالعمل بانک مرکزی پرداخت کند.
جهانبخش شکری رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه نیز با اشاره به پیامدهای اقتصادی شیوع بیماری کرونا برای واحدهای تولیدی، اظهار کرد: بخش صنعت و معدن تا جاییکه امکان داشته علی رغم شرایط سخت اقتصادی نیروی کار خود را حفظ کرده و فقط هزار نفر از ثبتنامیهای بیمه بیکاری مربوط به حوزه صنعت و معدن است.
وی همکاری بانکها، تامین اجتماعی و مالیات برای حمایت از واحدهای تولیدی را در شرایط کنونی ضروری خواند و عنوان کرد: متاسفانه سختگیری بانکها نسبت به قبل شدیدتر شده و با کوچکترین تاخیری اخطاریه میدهند.
شکری همچنین خواستار پرداخت تسهیلات کم بهره به بخش تولید مشابه آنچه که کشورهای دیگر انجام دادهاند، شد.
اولیا علی بیگی دبیراجرایی خانه کارگر کرمانشاه نیز آمار بالای متقضیان بیمه بیکاری استان را آتش زیر خاکستر دانست و گفت: در شرایط کنونی حفظ اشتغال موجود باید اولویت اصلی همه ما باشد.
وی معتقد است، در شرایطی که در سایه تحریمها و بیماری کرونا مشکلات اقتصادی زیاد شده، تنها راهکار برون رفت از این شرایط اتحاد و همبستگی داخلی است.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰