ادامه توزیع مرغ منجمد ۲۵۵ هزار تومانی در همه فروشگاه‌های کرمانشاه/ مشکل تأمین مرغ نداریم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب ۲۵۵ هزار تومان در همه فروشگاه‌های سطح استان ادامه دارد، گفت: مشکل تأمین مرغ نداریم.

به‌گزارش سردبیر پرس از کرمانشاه؛ سعید کریمی امروز سه‌شنبه (۲۹ اردیبهشت‌ماه)  اظهار کرد: مرغ منجمد به اندازه کافی در استان موجود است و هیچ محدودیتی برای توزیع آن وجود ندارد.

 

وی افزود: فرمانداران می‌توانند همه روزه ضمن هماهنگی با مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و سازمان پشتیبانی امور دام در استان، مرغ منجمد را برای تنظیم بازار به قیمت هر کیلو ۲۵۵ هزار تومان خریداری و در فروشگاه‌ها توزیع کنند.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه سخنانش با اشاره به وضعیت مطلوب تولید در استان، تصریح کرد: جوجه‌ریزی در حال انجام است و هیچ مشکلی برای تأمین مرغ در استان نداریم.

 

کریمی خاطر نشان کرد: خوشبختانه ذخایر مرغ منجمد در استان کافی بوده و مردم می‌توانند با خیال راحت نیاز خود را از فروشگاه‌ها تأمین کنند.

 

انتهای پیام/