نوسازی بافت‌های فرسوده با پروژه‌های شاخص

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه هشت، فاطمه تنهایی، در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار این منطقه که با حضور مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، معاونان، شهرداران نواحی و جمعی از مدیران و مسئولان شهری برگزار شد، بر ضرورت تسریع روند نوسازی بافت‌های فرسوده و بهره‌گیری […]

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه هشت، فاطمه تنهایی، در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار این منطقه که با حضور مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، معاونان، شهرداران نواحی و جمعی از مدیران و مسئولان شهری برگزار شد، بر ضرورت تسریع روند نوسازی بافت‌های فرسوده و بهره‌گیری از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان تأکید کرد.
در این نشست، آخرین وضعیت بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری، روند پیشرفت پروژه‌های نوسازی، ظرفیت‌های توسعه شهری و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در محلات هدف منطقه مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین حاضران درباره راهکار‌های افزایش مشارکت شهروندان و سرمایه‌گذاران در اجرای طرح‌های بازآفرینی شهری به بحث و تبادل نظر پرداختند.
شهردار منطقه هشت در جلسه شهرداری، با اشاره به نقش مهم نوسازی در بهبود شرایط زندگی ساکنان محلات، اظهار داشت: اجرای برنامه‌های بازآفرینی شهری علاوه بر ارتقای ایمنی و افزایش تاب‌آوری شهر، زمینه توسعه خدمات عمومی، بهبود زیرساخت‌های شهری و تقویت سرزندگی اجتماعی در محلات را فراهم می‌کند.
وی همچنین با تأکید بر اهمیت مشارکت سرمایه‌گذاران در این حوزه افزود: استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی در کنار حمایت‌های مدیریت شهری می‌تواند روند اجرای پروژه‌های نوسازی را تسریع کرده و توسعه متوازن محلات منطقه را به دنبال داشته باشد.
در ادامه این نشست، علی‌اصغر کمالی‌زاده، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، با اشاره به ضرورت هماهنگی و همکاری میان دستگاه‌های اجرایی و مدیریت شهری، بر بهره‌گیری حداکثری از مشوق‌های قانونی و تسهیل فرآیند‌های اجرایی برای جذب سرمایه‌گذاران و افزایش مشارکت ساکنان تأکید کرد.
در بخش دیگری از جلسه، فرصت‌های موجود برای تجمیع پلاک‌ها، اجرای پروژه‌های محرک توسعه، تأمین خدمات زیربنایی و روبنایی و همچنین راهکار‌های تسهیل صدور مجوز‌ها و رفع موانع اجرایی مورد بررسی قرار گرفت.
حاضران در این نشست نیز بر لزوم هم‌افزایی میان سازمان نوسازی، مدیریت شهری منطقه، دستگاه‌های خدمات‌رسان و سایر نهاد‌های مرتبط تأکید کردند تا اهداف بازآفرینی شهری با سرعت و اثربخشی بیشتری محقق شود.
بر اساس تصمیمات اتخاذشده در این جلسه، مقرر شد برنامه‌های عملیاتی مشترکی با محوریت اجرای پروژه‌های شاخص، تجمیعی و محرک توسعه تدوین و اجرا شود تا روند نوسازی در محلات هدف منطقه ۸ با شتاب بیشتری دنبال شود.
انتهای خبر/