روایت پروژه‌ها با پویش «برای اطلاع شهروندان»

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، رضا افشار با اشاره به اجرای مرحله سوم پویش «برای اطلاع شهروندان» اظهار داشت: تمامی معاونت‌ها، ادارات تخصصی و نواحی پنج‌گانه منطقه در راستای خدمت‌رسانی حداکثری به شهروندان و پیشبرد پروژه‌های شهری در حال فعالیت هستند و تلاش می‌شود شهروندان به‌صورت مستمر در جریان اقدامات […]

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، رضا افشار با اشاره به اجرای مرحله سوم پویش «برای اطلاع شهروندان» اظهار داشت: تمامی معاونت‌ها، ادارات تخصصی و نواحی پنج‌گانه منطقه در راستای خدمت‌رسانی حداکثری به شهروندان و پیشبرد پروژه‌های شهری در حال فعالیت هستند و تلاش می‌شود شهروندان به‌صورت مستمر در جریان اقدامات انجام‌شده قرار گیرند.
وی افزود: مرحله سوم پویش «برای اطلاع شهروندان» با استفاده از ظرفیت تبلیغات محیطی، رسانه‌های دیجیتال، پایگاه اطلاع‌رسانی منطقه و شبکه‌های اجتماعی در حال اجراست و طی آن مهم‌ترین پروژه‌ها، فعالیت‌های عمرانی، خدمات شهری و اقدامات توسعه‌ای منطقه به شهروندان معرفی می‌شود.
رضا افشار با تأکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی شفاف در مدیریت شهری تصریح کرد: آگاهی شهروندان از روند اجرای پروژه‌ها، علاوه بر افزایش اعتماد عمومی، زمینه‌ساز مشارکت بیشتر مردم در امور شهری و تقویت حس تعلق به محله و شهر خواهد بود.
مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه هفت همچنین از جانمایی و نصب سازه‌های جدید اطلاع‌رسانی در سطح منطقه خبر داد و گفت: این سازه‌ها با همکاری اداره زیباسازی معاونت خدمات شهری و محیط زیست در نقاط مختلف منطقه جانمایی می‌شود تا آخرین اقدامات و پروژه‌های در حال اجرا در معرض دید شهروندان قرار گیرد.
وی یادآور شد: پیش از این نیز در قالب اجرای این پویش، سازه‌های اطلاع‌رسانی ویژه معرفی پروژه‌های فرامنطقه‌ای از جمله میادین سپاه و سبلان در منطقه هفت جانمایی شده بود.
رضا افشار خاطرنشان کرد: مدیریت شهری منطقه هفت اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع را یکی از ارکان اصلی ارتباط با شهروندان می‌داند و اجرای پویش «برای اطلاع شهروندان» با هدف تبیین خدمات و اقدامات انجام‌شده در محلات همچنان ادامه خواهد داشت.
وی افزود: ارائه خدمات نگهداشت و رسیدگی به موارد شهری و اجرای پروژه در منطقه هفت همزمان با ایام جنگ رمضان نیز متوقف نشد و علاوه بر انجام امور همکاران شهرداری منطقه هفت به آسیب دیدگان نیز خدمت رسانی کردند.
انتهای خبر/منبع: شهر