نقره‌داغ شدن باند ۵ نفره جیب‌برها

به گزارش سردبیر پرس،سرهنگ کارآگاه علی عقیلی فرمانده پایگاه دوم پلیس آگاهی اظهار کرد: در راستای رصد و شناسایی باندهای حرفه‌ای سرقت، کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی با بهره‌گیری از گزارش‌های مردمی و اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی اعضای یک باند فعال جیب‌بری شدند که در تهران و برخی استان‌های زیارتی فعالیت مجرمانه داشتند. میزان […]

به گزارش سردبیر پرس،سرهنگ کارآگاه علی عقیلی فرمانده پایگاه دوم پلیس آگاهی اظهار کرد: در راستای رصد و شناسایی باندهای حرفه‌ای سرقت، کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی با بهره‌گیری از گزارش‌های مردمی و اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی اعضای یک باند فعال جیب‌بری شدند که در تهران و برخی استان‌های زیارتی فعالیت مجرمانه داشتند.
میزان در خبری نوشت:سرهنگ عقیلی افزود: کارآگاهان تیم مبارزه با جیب‌بری این پایگاه با انجام اقدامات تخصصی پلیسی و اطلاعاتی هویت تمامی اعضای باند، شیوه فعالیت، محل‌های تردد و مخفیگاه آنان را شناسایی کردند. بررسی‌ها نشان داد اعضای این باند که شامل ۵ نفر هستند که پس از ارتکاب سرقت در یکی از استان‌های زیارتی قصد بازگشت به تهران را دارند.
وی ادامه داد: با تحت نظر قرار گرفتن تحرکات متهمان، تیم‌های عملیاتی پلیس آگاهی در زمان ورود آنان به پایتخت وارد عمل شدند و در یک عملیات غافلگیرانه هر ۵ عضو این باند را دستگیر کردند.
فرمانده پایگاه دوم پلیس آگاهی خاطرنشان کرد: در بازرسی از خودروی متهمان ده‌ها دستگاه تلفن همراه سرقتی و سایر اموال مسروقه که به‌ صورت کاملا ماهرانه در بخش‌های مختلف خودرو جاسازی شده بود، کشف و ضبط شد.
سرهنگ عقیلی تصریح کرد: متهمان هنگام دستگیری با پیشنهاد رشوه به مأموران قصد فرار از مسئولیت کیفری را داشتند، اما با هوشیاری و قاطعیت کارآگاهان این اقدام ناکام ماند و موضوع نیز در پرونده قضایی آنان ثبت شد.
وی در پایان گفت: با دستور مقام قضایی، اعضای این باند برای انجام تحقیقات تکمیلی، شناسایی سایر جرائم احتمالی و شناسایی مالباختگان در اختیار کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی قرار دارند و نتایج تکمیلی این پرونده متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد.

۲۳۳۲۱۷