رفع ۸ نقطه حادثه‌خیز از ۱۱ نقطه شناسایی‌شده

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۱۱، مهدی قمی،  در نشست مشترک با پلیس راهور تهران بزرگ، بر تداوم همکاری‌های دو مجموعه برای افزایش ایمنی معابر، روان‌سازی تردد و ساماندهی نقاط پرترافیک منطقه تأکید کرد و رفع سد معبر و ساماندهی موتورسیکلت‌های محدوده علاءالدین را […]

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۱۱، مهدی قمی،  در نشست مشترک با پلیس راهور تهران بزرگ، بر تداوم همکاری‌های دو مجموعه برای افزایش ایمنی معابر، روان‌سازی تردد و ساماندهی نقاط پرترافیک منطقه تأکید کرد و رفع سد معبر و ساماندهی موتورسیکلت‌های محدوده علاءالدین را از اولویت‌های مشترک دانست.
وی با اشاره به وضعیت پارک موتورسیکلت‌ها در اطراف علاءالدین اظهار کرد: زمین واقع در پشت پاساژ چارسو که متعلق به مالک علاءالدین است، برای احداث پارکینگ و ساماندهی موتورسیکلت‌های این محدوده در نظر گرفته شده و پیگیری‌های لازم برای اجرای این طرح ادامه دارد.
شهردار منطقه ۱۱دراین نشست همچنین بر ضرورت بررسی اصلاحات ترافیکی در خیابان‌های شیخ هادی و حافظ تأکید کرد و خواستار استمرار همکاری با پلیس راهور برای مدیریت معابر پرتردد و کاهش مشکلات ترافیکی شد.
در ادامه این نشست، سردار سیدابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، ضمن تقدیر از اقدامات شهرداری تهران و مناطق ۲۲گانه در جریان جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان، حضور میدانی مدیریت شهری در محلات و حمایت از شهروندان را اقدامی مؤثر در حفظ آرامش اجتماعی و کاهش تنش‌ها عنوان کرد.
موسوی‌پور با اشاره به گستردگی تردد موتورسیکلت‌ها در پایتخت گفت: حدود پنج میلیون موتورسیکلت در تهران تردد دارند که نزدیک به ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند و ساماندهی، نوسازی و کنترل این وسایل نقلیه باید با جدیت بیشتری دنبال شود.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ همچنین اعلام کرد که روزانه حدود یک میلیون تردد در محدوده مناطق ۱۱ و ۱۲ انجام می‌شود و حجم بالای تردد موتورسیکلت‌ها در این محدوده، یکی از چالش‌های مهم مدیریت ترافیک به شمار می‌رود.
وی استفاده از فناوری‌های نوین برای کنترل تخلفات و ساماندهی محدوده‌هایی همچون علاءالدین، جمهوری، مولوی و هلال‌احمر را ضروری دانست و رفع سد معبر و مدیریت تردد موتورسیکلت‌ها را از الزامات بهبود شرایط ترافیکی این بخش‌ها برشمرد.
سرهنگ آزاد، رئیس پلیس راهور منطقه ۱۱ نیز در این نشست با ارائه گزارشی از اقدامات ایمنی انجام‌شده گفت: از مجموع ۱۱ نقطه حادثه‌خیز شناسایی‌شده در منطقه، تاکنون ۸ نقطه رفع شده و اقدامات مربوط به سه نقطه باقی‌مانده نیز در حال پیگیری است.
در پایان نشست، دو مجموعه بر ادامه همکاری برای رفع نقاط حادثه‌خیز، ساماندهی موتورسیکلت‌ها، مدیریت معابر پرتردد و افزایش ایمنی تردد شهروندان تأکید کردند.
انتهای خبر/