آخرین وضعیت آماده‌سازی پروژه‌ها برای بهره‌برداری

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، مهدی قمی، با حضور میدانی در این پروژه‌ها، روند آماده‌سازی و اقدامات نهایی انجام‌شده را بررسی و بر تسریع در تکمیل موارد باقی‌مانده برای افتتاح و بهره‌برداری تأکید کرد. در این بازدید، بوستان اتحاد و بوستان چنگیزی به عنوان بوستان‌های در حال آماده‌سازی برای افتتاح، […]

به گزارش خبرنگار گروه مناطق پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، مهدی قمی، با حضور میدانی در این پروژه‌ها، روند آماده‌سازی و اقدامات نهایی انجام‌شده را بررسی و بر تسریع در تکمیل موارد باقی‌مانده برای افتتاح و بهره‌برداری تأکید کرد.
در این بازدید، بوستان اتحاد و بوستان چنگیزی به عنوان بوستان‌های در حال آماده‌سازی برای افتتاح، مورد بررسی قرار گرفتند و آخرین اقدامات اجرایی و تمهیدات لازم برای بهره‌برداری از این فضا‌ها بررسی شد.
قمی همچنین از بوستان آموزشی ترافیک بازدید کرد و در جریان آخرین مراحل آماده‌سازی این مجموعه قرار گرفت و بر تکمیل اقدامات مورد نیاز برای افتتاح و آغاز فعالیت آن تأکید کرد.
شهردار منطقه ۱۱ در ادامه با حضور در سوله ورزشی شهید حججی، روند آماده‌سازی این مجموعه را بررسی کرد و بر انجام اقدامات نهایی برای افتتاح و بهره‌برداری آن در آینده نزدیک تأکید داشت.
همچنین در بازدید از بوستان دامپزشکی، موضوعات مرتبط با بهسازی و ساماندهی این بوستان بررسی و بر انجام اقدامات مورد نیاز برای ارتقای کیفیت محیط و امکانات آن تأکید شد.
شهردار منطقه ۱۱ در پایان این بازدیدها، تسریع در تکمیل پروژه‌ها، رفع نواقص و آماده‌سازی مناسب فضا‌ها برای بهره‌مندی شهروندان را مورد تأکید قرار داد.
انتهای خبر/
منبع: شهر