حاج ماموستا قادری: کار فرهنگی نیازمند صبر و برنامه‌ریزی است

امام‌جمعه پاوه با تأکید بر ضرورت توجه جدی به فرهنگ عمومی و امر به معروف و نهی از منکر گفت: کار فرهنگی با فعالیت عمرانی متفاوت است و اصلاح و تربیت جامعه به صبر، استمرار و برنامه‌ریزی نیاز دارد.

به گزارش سردبیر پرس از کرمانشاه، نشست شورای فرهنگ عمومی و امر به معروف و نهی از منکر شهرستان پاوه امروز با حضور حاج ماموستا ملا قادر قادری، امام‌جمعه پاوه، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، فرماندار، دادستان، فرمانده سپاه، مسئولان دستگاه‌های اجرایی و اعضای شورا در دفتر امام‌جمعه پاوه برگزار شد.

حاج ماموستا ملا قادر قادری در این نشست با خیرمقدم به مسئولان حاضر اظهار داشت: این جلسه دو محور مهم فرهنگ عمومی و امر به معروف و نهی از منکر را دنبال می‌کند و هر دو موضوع از مسائل اساسی جامعه هستند که باید با برنامه و همکاری دستگاه‌های مسئول دنبال شوند.

وی با بیان اینکه کار فرهنگی با فعالیت‌های عمرانی تفاوت دارد، افزود: در فعالیت‌های عمرانی نتیجه کار در مدت مشخصی دیده می‌شود، اما در عرصه فرهنگ، اصلاح و تربیت جامعه نیازمند تلاش مستمر، صبر و برنامه‌ریزی است و آثار آن همیشه در کوتاه‌مدت قابل مشاهده نیست.

امام‌جمعه پاوه با اشاره به ظرفیت مردم در پذیرش آموزه‌های دینی و اخلاقی تصریح کرد: نباید تصور کنیم مردم از دین فاصله گرفته‌اند؛ اگر محتوای مناسب و روش صحیح برای انتقال معارف وجود داشته باشد، مخاطب و آمادگی پذیرش نیز وجود دارد.

حاج ماموستا قادری بر ضرورت همکاری دستگاه‌های مسئول از جمله آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، سپاه، فرمانداری، سازمان تبلیغات اسلامی و دیگر نهادهای فرهنگی برای تقویت فرهنگ عمومی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره امر به معروف و نهی از منکر گفت: این فریضه باید با حکمت، احترام و در چارچوب قانون انجام شود و هدف از آن اصلاح جامعه باشد، نه ایجاد درگیری و تنش.

امام‌جمعه پاوه همچنین بر ضرورت ثبت و تدوین تاریخ فرهنگی و اجتماعی پاوه و منطقه تأکید کرد و افزود: خدمات مردم و نهادهای مختلف در سال‌های گذشته باید به‌صورت مستند ثبت شود تا نسل‌های آینده از تلاش‌ها و مجاهدت‌های انجام‌شده آگاه باشند.

وی خواستار حمایت بیشتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی از نویسندگان، پژوهشگران و فعالان فرهنگی برای انتشار آثار مرتبط با تاریخ، فرهنگ و فعالیت‌های اجتماعی شهرستان پاوه شد.

در پایان این نشست نیز مقرر شد با حضور ۱۰ دستگاه فرهنگی و مسئولان شهرستان، شورایی برای پیگیری و تقویت فعالیت‌های فرهنگی تشکیل و موضوعات فرهنگی شهرستان با جدیت بیشتری دنبال شود