همایش مجازی آپارتاید، آمریکا و صهیونیسم
به گزارش پایگاه خبری سردبیر، دنیای امروز، آکنده از مشکلات و چالشهای گوناگونی است که در پرتو کاستیها، تبعیضها و نابرابریهای نهفته در ساختار و بافت زندگی بین المللی و نابسامانی در فرهنگ جهانی، گسترهای «جهانی» یافته اند. یکی از جدی ترین عرصه این چالشها، آپارتاید (تبعیض نژادی) و تبعات آن در تحقق صلح عادلانه […]
به گزارش پایگاه خبری سردبیر، دنیای امروز، آکنده از مشکلات و چالشهای گوناگونی است که در پرتو کاستیها، تبعیضها و نابرابریهای نهفته در ساختار و بافت زندگی بین المللی و نابسامانی در فرهنگ جهانی، گسترهای «جهانی» یافته اند. یکی از جدی ترین عرصه این چالشها، آپارتاید (تبعیض نژادی) و تبعات آن در تحقق صلح عادلانه و امنیت جهانی است.
داود عامری دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی با توجه به وقایع و حوادث امروز جهان، به ویژه قتل جرج فلوید شهروند آمریکایی که به جرم سیاه پوست بودن همانند بسیاری از مردم سیاه پوست ساکن در آمریکا از حقوق اولیه شهروندی محروم هستند و به شکلی ضد انسانی مورد تبعیض، آزار و محروم از حقوق اولیه انسانی قرار میگیرند، معتقد است: آپارتاید یعنی محروم ساختن بخشی از جامعه جهانی یا بخشی از شهروندان یک کشور از تمام یا بخشی از حقوق اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و علمی، برای اینکه نظام سلطه بتواند مطامع نامشروع خود را تامین کند.
عامری افزود: هر چند اینگونه تبعیض در جهان سابقهای دیرینه دارد اما پس از تشکیل سازمانهای مدافع حقوق بشر و سازمانهای مردم نهاد فعال در این زمینه، به نظر میرسید این نوع تبعیض و تفاوت به تاریخ پیوسته و در جامعه مدرن جهانی و مملوء از قوانین ملی و بین المللی مدافع حقوق بشر، دیگر جهان شاهد تبعیض، ظلم، بی عدالتی و ناامنی نباشد.
وی ادامه داد: اما جهان به وضوح مشاهده کرد که دولتمردان آمریکا هنوز در راستای اهداف سطله طلبانه و زورگویانه خود حاضرند حیاتی ترین و اساسیترین حقوق انسانها را به جرم سیاه پوست بودن زیر پا گذارند و نه تنها مسببان حادثه را به دستگاههای کیفری نسپرده اند که حتی به سایر شهروندان که برای احقاق حقوق اولیه خود و هم نوعان خود به خیابان آمده اند تعرض و حمله کرده و تعداد زیادی را به قتل رسانده و یا مجروح کرده اند.
دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی گفت: نظام سلطه و به ویژه دولتمردان آمریکا، در حالی شعار دموکراسی و آزادی را میدهند که بسیاری از شهروندان آمریکایی از حقوق اولیه خود محروم هستند و قوانین ایالتی و ملی نیز تأییدی بر این تبعیض و نابرابری هستند.
وی افزود، امروز در حالی شاهد هستیم که شعار بسیاری از معترضان در آمریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی این است که تا عدالت برقرار نشود خبری از صلح نخواهد بود که مجمع جهانی صلح اسلامی سالها است منادی برقراری صلح عادلانه است و بر این باور است که بدون عدالت، صلح صادق استقرار نخواهد یافت.
بنابراین ضرورت دارد که همه انسانهای آزاده و نخبگان و آزادی خواهان جهان در راستای افشا کردن این تبعیض و تلاش تا احقاق حقوق حقه همه انسانها فارغ از نژاد، قومیت و مذهب به پا خیزند و با هر چه در توان دارند در این راه تلاش کنند.
از این رو مجمع جهانی صلح اسلامی در راستای اهداف و آرمانهای بشردوستانه خود و با توجه به ضرورت حوادث جهانی، در نظر دارد با جمعی از نخبگان خارجی از جمله: چاندرا مظفر، ظفر بنگاش، راسم نفیس، ریچارد فالک، هانس اوکو، آلیشا کابزادو، هاشم البکاء و حسین دیرانی و نخبگانی از ایران همچون آقایان: داود عامری، خندق آبادی، خانم کرمانی، پاک آیین، حجت الاسلام و المسلمین سالار و دکتر حبیب زاده موضوع «آپارتاید، آمریکا و صهیونیسم» را با توجه به شرایط موجود ناشی از بیماری کرونا، به صورت مجازی (وبینار) برگزار کند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰