قیمت توری حصاری و عوامل موثر بر آن

به گزارش بازرگانی سردبیر پرس، یکی از مواردی که برای تمامی افراد اهمیت بسیار زیادی دارد حفظ حریم شخصی و ایجاد امنیت است. امروزه به وسیله ابزار و تجهیزات مختلفی می‌توان اقدام به حفاظت از اموال و حریم خصوصی کرد که یکی از این وسایل توری حصاری است. در این مطلب قصد داریم تا بیشتر […]

به گزارش بازرگانی سردبیر پرس، یکی از مواردی که برای تمامی افراد اهمیت بسیار زیادی دارد حفظ حریم شخصی و ایجاد امنیت است. امروزه به وسیله ابزار و تجهیزات مختلفی می‌توان اقدام به حفاظت از اموال و حریم خصوصی کرد که یکی از این وسایل توری حصاری است.
در این مطلب قصد داریم تا بیشتر توری حصاری، کاربردهای آن و قیمت توری حصاری را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم. پس تا پایان ما را همراهی نمائید.
توری حصاری چیست؟
شاید بتوان گفت پرکاربردترین و در عین حال مقرون به صرفه‌ترین حصار، توری‌ها هستند. توری‌ها به صورت مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند و توری‌های گالوانیزه زنجیری فولادی و پلی اتیلن را از انواع مختلف آن هستند. این توری‌ها را از گالوانیزه گرم یا فولاد ضد زنگ می‌بافند و از استحکام خوبی برخوردار هستند.
هر زمان که از توری‌های گالوانیزه بافتنی یا توری‌های دیگر که قابلیت ایجاد مانع دارند استفاده شود به آن توری حصاری گفته خواهد شد.
جنس توری‌های حصاری
در ساخت این محصولات و توری‌ها از جنس‌های مختلفی استفاده می‌شود که در ادامه مطلب به شرح برخی از آن‌ها خواهیم پرداخت:
فولاد سیاه: از فولاد سیاه در مناطقی که آب و هوایی گرم و خشک دارند استفاده می‌شود. این نوع توری دارای سرعت زنگ زدگی کمی است و تقریباً ۲۰ سال می‌توان از آن استفاده کرد.
فولاد گالوانیزه: اگر جنس توری حصاری فولاد گالوانیزه باشد تقریباً طول عمری ۴۰ ساله خواهد داشت و برای هر آب و هوایی می‌توان از آن استفاده کرد. ظاهر زیبایی دارند و دچار زنگ زدگی نخواهند شد.
فولاد گالوانیزه با روکش پی وی سی: یکی از مزیت‌های این نوع توری را زیبایی و روکش پی ی سی آن باید دانست که در هر آب و هوایی مقاومت خوبی را از خود نشان خواهد داد. قیمت توری حصاری با این نوع روکش ۲۰ درصد گران‌تر فولاد گالوانیزه تعیین می‌گردد.
مشخصات توری حصاری
توری حصاری را می‌توان همراه با سیم خاردار استفاده کرد. توری حصاری در سایزهای مختلفی طراحی و تولید شده است که هر کدام را می‌توان با توجه به نیاز و خواسته خود انتخاب کرد. به صورت متداول طول رول‌های توری حصاری ۱۰ و ۱۵ متر بوده و برخی تولیدکنندگان آن را به صورت ۲۰ متری هم وارد بازار می‌کنند.

عرض توری حصاری ۱۰۰ تا ۴۰۰ سانتی متر می‌باشد. توری حصاری را طبق نوع مفتول، ضخامت مفتول، سایز چشمه‌های فنس در مدل‌های مختلفی تولید و روانه بازار خواهند کرد. سایزهایی که معمولاً چشمه‌های توری فنس دارند ۵.۵، ۵.۷، ۶.۵، ۶.۷، ۷.۵ و ۷.۷ است که بر اساس نیاز کاربران خریداری خواهد شد.
بر اساس نوع مفتول هم همان طور که پیشتر اشاره کردیم در ۳ نوع مفتول سیاه، مفتول گالوانیزه و مفتول گالاوانیزه پی وی سی تولید می‌شود. ضخامت‌های مفتول گالوانیزه مورد استفاده برای تولید فنس به صورت زیر می‌باشند:
۲ میلی‌متری
۲.۲ میلی‌متری
۲.۸ میلی‌متری
۳ میلی‌متری
کارایی و مزایای توری حصاری
توری حصاری در مکان‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد:
برای حصار کشی اطراف باغ‌ها، مزارع و برای حفظ محصولات
جهت ساخت آغل و حفاظت را حیوانات
برای حفاظ ساختمان جهت جلوگیری از سقوط کارگران و اشیا
جهت حفظ حریم مراکز نظامی، مراکز صنعتی، راه آهن
برای حفاظ آزاد راه‌ها و جلوگیری از ورود حیوانات به جاده
خرید توری حصاری
در هنگام خرید و تهیه توری حصاری لازم است تا ابتدا نیاز و بودجه خود را مد نظر داشته باشید و بر اساس این فاکتورها اقدام نمائید. قیمت توری حصاری با توجه به نوع مفتول به کار رفته در توری، چشمه‌های داخل آن، متراژ و … متفاوت است و نمی‌توان یک نرخ ثابت را برای همه آن‌ها اعلام کرد.
شرکت تولید کننده با توجه به جنس و وسایل مورد استفاده در تولید این محصول قیمت متفاوتی را روی آن قرار خواهد داد. توری حصاری تا زمانی که به دست فروشنده برسد نوسانات قیمتی مختلفی را تجربه می‌کند و سپس به دست مشتریان خواهد رسید.
اما به صورت کلی اگر بخواهیم قیمت پایه‌ای را برای این محصول عنوان کنیم باید بگوییم توری حصاری در حال حاضر دارای نرخ پایه‌ای ۱۳.۳۰۰ تومانی به ازای هر متر مربع است. هرچه مفتول ضخیم‌تر باشد و وزن آن بالاتر برود، قیمت هم افزایش پیدا خواهد کرد.

سخن پایانی
اگر قصد ساخت محیطی حفاظتی یا حصارکشی محل خاصی را دارید می‌توانید با قیمتی کاملاً مقرون به صرفه اقدام به ایجاد این کار کنید. قیمت توری حصاری نسبت به دیگر وسایل حفاظتی بسیار ارزان بوده و حتی پس از مدتی که دیگر نیاز به آن نداشتید می‌توانید آن را به فروش برسانید.
برای خرید این محصول می‌توانید به سایت‌های معتبر و نمایندگی شرکت‌های تولیدی مختلف مراجعه کنید. پس از بررسی‌های لازم محصول خود را سفارش دهید و به آسانی آن را در محل مورد نظر نصب نمائید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و سردبیر پرس در محتوای آن هیچ نظری ندارد.