نامه جمعی از نخبگان فرهنگی به رئیس قوه قضائیه
به گزارش سردبیر پرس، نامه جمعی از نخبگان فرهنگی، جوانان وخانواده های شهدا به مناسبت هفته عفاف و حجاب نامهای را به رئیس قوه قضائیه به نگارش درآوردند که این نامه در ادامه میآید: رئیس محترم قوه قضائیه حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر سید ابراهیم رئیسی چنانچه مستحضرید اصل چهارم قانون اساسی جمهوری اسلامی […]
به گزارش سردبیر پرس، نامه جمعی از نخبگان فرهنگی، جوانان وخانواده های شهدا به مناسبت هفته عفاف و حجاب نامهای را به رئیس قوه قضائیه به نگارش درآوردند که این نامه در ادامه میآید:
رئیس محترم قوه قضائیه
حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر سید ابراهیم رئیسی
چنانچه مستحضرید اصل چهارم قانون اساسی جمهوری اسلامی تصریح کرده است: «کلیه قوانین و مقررات مدنی، جزایی، مالی، اقتصادی، اداری، فرهنگی، نظامی، سیاسی و غیر اینها باید براساس موازین اسلامی باشد.»
حجاب به عنوان الزامی اجتماعی، وسیلهای برای تنظیم روابط و حفظ حریم خصوصی افراد قانونی اجتماعی است که جامعه را از انحرافات مصون داشته تا زن و مرد در فضایی امن و سالم حضور و فعالیت داشته باشند.
از آنجا که قوه قضائیه از یک سو بر اساس مصوبه جلسه ۸۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مسئولیتهایی را در راستای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب بر عهده دارد و از سوی دیگر به عنوان ملجا دادخواهی و رسیدگی به تخلفاتی است که امنیت اخلاقی جامعه و سلامت نهاد خانواده را به خطر انداخته است؛ نخبگان، فرهیختگان، خانوده های معظم شهدا و خیل عظیم خانوادههای ایرانی و جوانان خواستار اصلاح وضع موجود و برخورد سریع، قاطع و مصلحانه آن قوه در قالب مطالبات ذیل هستند:
۱- قانون گریزی، بی توجهی و کسالت بخشی از مسئولین نسبت به مصوبه جلسه ۸۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره راهکارهای گسترش فرهنگ عفاف وحجاب در به وجود آمدن وضعیت کنونی نقش بسزایی داشته است. سازمان بازرسی کل کشور با فعال کردن سیستم نظارت خود میتواند زمینه اجرایی شدن این قانون در دستگاه هارا فراهم نماید.
۲- فعال کردن سامانه دریافت و پیگیری گزارشات مردمی در خصوص کشف حجاب، اعمال زمینه ساز و مروج بی حجابی و فساد همچنین تخلفات فردی و سازمانی از مصوبه ۵۶۶ شورای عالی انقلاب فرهنگی، میتواند زمینه همکاری مردمی با این قوه و تسریع در بهسازی وضعیت موجود را فراهم کند.
۳- قانون ۶۳۸ مجازات اسلامی پدیده کشف حجاب را جرم انگاری نموده است ولی مجازات تعیین شده با رویههای موجود و احکام صادره برای کشف حجاب کنندگان در اماکن عمومی فاصله داشته و از بازدارندگی کافی برای مجرمان برخوردار نیست. تعیین محرومیتهای اجتماعی متناسب با این جرم از بازدارندگی بیشتری برخوردار خواهد بود.
پیشنهاد میشود متهمان پروندههای مسائل اخلاقی و بی حجابی به مرکزی تخصصی ارجاع داده شوند تا حق جویانه و منصفانه با مشاورههای دینی و تخصصی مسائل آنها ریشه یابی و به سمت فهم درست از مسائل عفاف، خانواده و حفظ انضباط اجتماعی رهنمون شوند.
۴- شایسته است قوه قضائیه قوانین و آئین نامههای لازم و کارآمدی در خصوص پیشگیری از بروز و گسترش فساد و ابتذال در جامعه که بر اساس مصوبه ۸۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی بر عهده آن نهاده شده است را تدوین نماید.
در پایان از آن مقام محترم تقاضا میشود چنان که شایسته حکومت اسلامی و مرضی حضرت حق است در رابطه با موارد مذکور تدابیر لازم را اتخاذ فرمایند.
بر اساس مصوبه جلسه ۵۶۶ شورای عالی انقلاب فرهنگی قوه قضائیه موظف است:
۱- تدوین قوانین لازم و کارآمد در خصوص پیشگیری از بروز و گسترش فساد و ابتذال در جامعه.
۲- پیشنهاد اصلاح قوانین، کارآمد کردن قوانین در خصوص پشتیبانی قضائی از ضابطین، مجازات مجرمین و باندهای اصلی گسترش فساد و بدحجابی.
۳- گنجاندن مفاهیم عفاف و حجاب در دورههای آموزشی و تربیتی جوانان و نوجوانان بزهکار و مجرم به منظور بازپروری و اصلاح آنها.
۴- قوه قضائیه در مراکز استانها و شهرستانهای تابعه، دادسراها و شعبات ویژه ای برای برخورد با جرایم مربوط به بدحجابی، منکراتی و باندهای فساد و فحشاء تاسیس نماید.
۵- به کارگیری قضات مجرب، برخورد قضائی یکسان با مجرمان و متخلفان در سراسر کشور و ارتقای سطح آموزش ضابطان جهت اجرای احکام قضائی.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰