پایگاه نماز جمعه مهم ترین حلقه اتصال مردم با مسئولین است

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، حجت الاسلام سید محسن محمودی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه هماهنگی سالروز تأسیس نهاد مقدس نماز در ۵ مرداد که با حضور ائمه جمعه ورامین و بخش‌های تابعه و مسئولین شهرستان برگزار شد اظهار داشت: سنگ بنای سنت حسنه فراموش شده نماز جمعه در ۵ مرداد ۱۳۵۸ زده شد […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، حجت الاسلام سید محسن محمودی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه هماهنگی سالروز تأسیس نهاد مقدس نماز در ۵ مرداد که با حضور ائمه جمعه ورامین و بخش‌های تابعه و مسئولین شهرستان برگزار شد اظهار داشت: سنگ بنای سنت حسنه فراموش شده نماز جمعه در ۵ مرداد ۱۳۵۸ زده شد و در استان تهران بعد از شهر تهران دومین نماز جمعه در آبان ماه ۵۸ در ورامین اقامه شد و این سند دولتمداری مردمان این دیار را بیش از پیش اثبات کرد.
وی گفت: تأثیر گذاری نماز جمعه در ۴۱ سال گذشته فراوان بوده که نمونه آن در ۸ سال دفاع مقدس، نابودی فتنه‌ها و یاری کردن کشور و مردم در حوادث طبیعی بوده است.
محمودی تاکید کرد: وظیفه ما حفظ سنگر نماز جمعه است و این جایگاه به اشخاص و شخص خاصی مرتبط نیست و متعلق به همه مردم و جریان‌ها است.
محمودی با اشاره به سخن رهبری معظم درباره اهمیت نماز جمعه گفت: همانطور که رهبر فرمودند، قلب هر شهر نماز جمعه و شخص امام جمعه فرمانده آن است و می‌بینیم با ثبات ترین پایگاه هفتگی در دنیا و خصوصاً جامعه تشیع همین نماز جمعه و پیام سیاسی هفتگی آن است که موضوعات سیاسی آن در دنیا و منطقه تأثیر گذار بوده است.
وی ایام کرونایی را ضربه‌ای به حضور مردم در نماز جمعه دانست و گفت: طی ایام کرونا در تعداد حضور افراد در نماز جمعه کاهش جمعیت داشتیم که طبیعی است ولی تأثیر گذاری آن کم نشده است و دیدیم در ایامی هم که نماز جمعه به صورت فیزیکی تعطیل بود اما خطبه‌ها و پیام‌های آن در فضای مجازی به دست مردم می‌رسید.
امام جمعه موقت ورامین عنوان داشت: در نماز جمعه ورامین، از افراد تأثیر گذار استفاده کرده‌ایم و باز هم از همه مردم و اهل فکر استمداد می‌طلبیم نقطه نظرات، نقدها و پیشنهادت را به جان می خریم.
رئیس ستاد برگزاری نماز جمعه ورامین اشاره‌ای به اقدامات نماز جمعه ورامین در ایام کرونا داشت و بیان کرد: با همت اعضای ستاد نماز جمعه، قرارگاه فرهنگی و جهادی در ورامین واقعاً تأثیر گذار بوده و نماز جمعه در محلات و روستاهای محروم در ایام کرونا به یاری محرومین رفت و خدمات فراوانی با کمک خیرین و مسئولین ارائه کرده است.
محمودی افزود: ما باید قدردان نعمات الهی مثل نماز جمعه که سرمایه بزرگی است باشیم و مردم بدانند بهترین سنگر حلقه وصل آنها با مسئولین نماز جمعه است.
وی گفت: نماز جمعه در تولید و شعار سال «جهش تولید» تاکنون نقش فعالی داشته است و با ورود مستقیم به کارخانجات و شهرک‌های صنعتی در تبلیغات محصولات و اتصال بخش تولید خصوصاً تولید کنندگان و مسئولان مربوطه، توانسته نقش آفرینی کند.
محمودی در پایان گریزی به سال‌های قبل و اوایل انقلاب داشت و گفت: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ما در دشت ورامین فقط یک نماز جمعه داشتیم ولی الان هفت نماز جمعه فعال داریم که این نشان دهنده روحیه نشاط و ولایت مداری مردم این دیار است.