شناسایی ۷۹ بیمار مبتلا به کرونا در اردبیل

محمدرضا رضایی‌بنا در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس عنوان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۷۹ بیمار در مراکز درمانی استان بستری و خوشبختانه ۵۸ نفر با بهبودی نسبی ترخیص شده‌اند. وی افزایش مبتلایان به کرونا نسبت به روز گذشته را نگران کننده دانست و افزود: در حال حاضر تعداد ۳۹۸ نفر در مراکز درمانی […]

محمدرضا رضایی‌بنا در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس عنوان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۷۹ بیمار در مراکز درمانی استان بستری و خوشبختانه ۵۸ نفر با بهبودی نسبی ترخیص شده‌اند.
وی افزایش مبتلایان به کرونا نسبت به روز گذشته را نگران کننده دانست و افزود: در حال حاضر تعداد ۳۹۸ نفر در مراکز درمانی استان بستری بوده که از این تعداد ۶۷ بیمار بدحال در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.
معاون علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: متأسفانه ۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته به دلیل ابتلاء به کرونا فوت کرده‌اند که نسبت به روزهای گذشته آمار بالایی است و باید عموم مردم به حساسیت مسئله توجه داشته باشند.
رضایی بنا ادامه داد: با توجه به وضعیت همه‌گیری پیش آمده در سطح استان ما در حال حاضر از نظر شیوع بیماری کرونا در قله قرار داریم و شیب صعودی نداریم اما خروج از این وضعیت نیازمند مشارکت عمومی مردم است تا به وضعیت نزولی و کاهش آمار مبتلایان به کرونا در استان برسیم.
وی بیان کرد: توصیه می‌شود مردم دستورالعمل‌های بهداشتی را به صورت جدی و با دقت کامل رعایت کنند و همچنان رعایت فاصله‌اجتماعی و دوری از تجمعات و استفاده از ماسک در راستای کاهش مبتلایان به بیماری کرونا از اهمیت بسزایی برخوردار است.
معاون علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: کادر درمان چندین ماه است که در جهت درمان بیماران مبتلا به کرونا در تلاش هستند و عمده کمکی که مردم می‌توانند در این راستا برای کاهش فشار کاری وارده بر کادر درمان انجام دهند پایبندی به پروتکل‌های اعلام شده و پرهیز از حضور در میهمانی ها و دورهمی ها است، همچنین توصیه می‌شود مردم قبل از استفاده از مواد خوراکی و میوه و سبزیجات حتماً آن را ضدعفونی کنند تا خود و عزیزانشان از ابتلاء به بیماری در امان باشند.
رضایی بنا تاکید کرد: وسایل حمل و نقل عمومی یکی از محل‌های پر خطر و جولانگاه ویروس کرونا است که در صورت عدم رعایت فاصله از طرف مردم و عدم ضدعفونی وسیله نقلیه از سوی رانندگان می‌تواند در انتقال این بیماری خطرناک تأثیرات بالایی داشته باشد.
وی بیان کرد: فرهنگ استفاده از ماسک باید در جامعه نهادینه شود چرا که معلوم نیست تا چه برهه‌ای از زمان با این ویروس درگیر خواهیم بود، لذا لازم است این امر در سطح جامعه به یک هنجار و عرف تبدیل شود تا سلامت عمومی مردم توسط این بیماری تهدید نشود.
معاون علوم پزشکی اردبیل ضمن تبریک روز خبرنگار به اصحاب رسانه و مطبوعات عنوان کرد: خبرنگاران به عنوان مرجع تولید اخبار و اطلاع رسانی آمارهای ابتلاء و وضعیت استان، به عنوان رزمندگان خط مقدم در حوزه اطلاع رسانی و فرهنگسازیِ رعایت موارد بهداشتی به مردم می‌توانند هم از فشار کاری کادر درمان بکاهند و هم سطح بهداشت و سلامت جامعه را ارتقا دهند.
رضایی بنا تاکید کرد: طبق مصوبات ستاد مدیریت کرونا، هرگونه برگزاری تورهای گردشگری و طبیعت‌گردی در استان اردبیل تا اطلاع ثانوی ممنوع است و با برگزارکننده‌ها طبق قانون برخورد و به مراجع ذی‌صلاح معرفی خواهند شد.