ساخت نازل سوپرسونیک برای صنعت فولاد کشور

به گزارش پایگاه خبری سردبیر به نقل از معاونت علمی و فناوری،مهدی صنایعیان مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان درباره نوع فعالیت و تولیدات این شرکت گفت: «نازل‌ سوپرسونیک» تجهیزی است که تزریق اکسیژن کربن به داخل کوره‌های قوس را بر عهده دارد. این دستگاه در کاهش مصرف انرژی الکتریکی کوره‌ها تاثیر مستقیم دارد و در نهایت […]

به گزارش پایگاه خبری سردبیر به نقل از معاونت علمی و فناوری،مهدی صنایعیان مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان درباره نوع فعالیت و تولیدات این شرکت گفت: «نازل‌ سوپرسونیک» تجهیزی است که تزریق اکسیژن کربن به داخل کوره‌های قوس را بر عهده دارد. این دستگاه در کاهش مصرف انرژی الکتریکی کوره‌ها تاثیر مستقیم دارد و در نهایت باعث بهبود کارایی و عملکرد در فرآیند ذوب می‌شود.
این فعال فناور ادامه داد: از ویژگی‌های این نازل می‌توان به مافوق صوت بودن با عدد ماخ بیش از ۳/۲، عمر کارکرد بالا و عملکرد مناسب آن اشاره کرد.
وی افزود: در کارخانه‌های فولاد سازی که به دلیل محدودیت‌های اکسیژن، دبی‌های متفاوت در کوره‌ها تزریق می‌شود توصیه می‌شود از این مدل نازل استفاده شود، زیرا کمتر از ۵ دقیقه در مدول گرم قابل تعویض است همچنین احتراق پوششی با تعویض نازل قابل‌ تغییر بوده و برای کوره با محدوده کاربری ۱۰۰درصد قراضه مورد استفاده قرار می‌گیرد.
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان به واردات این محصول اشاره و بیان کرد: نمونه مشابه این محصول همچنان از کشور ایتالیا وارد کشور می‌شود که سالانه معادل ۹۰ میلیارد تومان ارز به این منظور از کشور خارج می‌شود.
صنایعیان همچنین گفت: عمر نمونه مشابه اروپایی این تجهیز در فولاد مبارکه اصفهان با میانگین ۸۰ ذوب بوده است که هم ‌اکنون محصول این شرکت با عمر بالای ۵۰۰ ذوب همچنان در حال کار است.
این فعال فناور به موضوع کیفیت محصول تولیدی این شرکت اشاره کرد و گفت: بنابر اظهار مدیران کارخانه‌های فولاد، محصول این شرکت به لحاظ کیفیت و کارایی از نوع مشابه خارجی آن بهتر است و این درحالی است که قیمت آن حدود یک پنجم و عمر آن ۴ برابر نمونه مشابه اروپایی است.
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان درباره صادرات نیز گفت: این شرکت در حال اقدام برای دریافت استاندارد CE است که امیدوار هستیم این امر تا پایان سال جاری انجام شود که در این صورت صادرات محصول به کشورهای روسیه و قزاقستان صورت خواهد گرفت.
صنایعیان افزود: پیش بینی می‌شود با صادرات این محصول معادل ۵۰ میلیارد تومان ارز عائد کشور شود.
این فعال فناور درباره میزان اشتغال‌زایی صورت گرفته در این شرکت گفت: در این مجموعه ۲۹ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار هستند.