گردشگری فناورانه باید در زنجان مورد توجه قرار گیرد

سعید صفوی در گفت‌وگو با خبرنگار سردبیر پرس اظهار کرد: از ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ در قالب ستاد خدمات سفر با برنامه‌ریزی انجام شده میزبان مسافران و گردشگران بودیم. وی با اشاره به اینکه امسال بهار طبیعت با بهار قرآن مقارن شده بود، ابراز کرد: در ابتدای این طرح حجم ترافیک در […]

سعید صفوی در گفت‌وگو با خبرنگار سردبیر پرس اظهار کرد: از ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ در قالب ستاد خدمات سفر با برنامه‌ریزی انجام شده میزبان مسافران و گردشگران بودیم.
وی با اشاره به اینکه امسال بهار طبیعت با بهار قرآن مقارن شده بود، ابراز کرد: در ابتدای این طرح حجم ترافیک در جاده‌ها حاکی از کاهش ۱۰ درصدی ترددها در کشور بود اما آمارها نشان می‌دهد، ورود مسافران به استان زنجان نسبت به سال قبل ۱۰ درصد افزایش یافته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان ادامه داد: در بخش بازدیدهای رسمی از اماکن تاریخی و موزه‌های تحت پوشش میراث فرهنگی استان زنجان شاهد هستیم و زنجان در بین ۳۱ استان رتبه ۱۲ کشور را دارد.
وی با بیان اینکه حدود ۲۶۰ موزه و اماکن در ارزیابی رسمی کشور وجود دارد، عنوان کرد: موزه رختشویخانه، موزه مردان نمکی و پایگاه جهانی سلطانیه جزو ۵۰ مکان نخست و ۲۰ درصد پربازدید اماکن و موزه‌های کشور بودند.
صفوی تأکید کرد: باید در حوزه زیرساخت‌های گردشگری سرمایه‌گذاری کنیم و به‌ویژه معرفی آثار تاریخی و طبیعی، گردشگری و صنایع دستی استان در همه حوزه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی یادآور شد: رئیس جمهور در نمایشگاهی، از گردشگری فناورانه یاد کردند و کارگاه گردی از موضوعاتی است که باید به آن‌ها پرداخته شود و معرفی این ظرفیت‌ها در شبکه‌های اجتماعی و صدا و سیما می‌تواند به تحقق آن کمک کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با اشاره به اینکه در مجموعه استان تمرکز توجه به حوزه‌های سه گانه میراث فرهنگی و صنایع دستی را می‌بینیم، تصریح کرد: در حال حاضر سه سرمایه‌گذار برای احداث هتل پنج ستاره داریم که کارهای مقدماتی انجام شده است.
وی افزود: در دو سال اخیر حدود ۹۰ موافقت اصولی برای ایجاد تأسیسات گردشگری صادر کردیم و بخشی از این‌ها به پروانه ایجاد رسیده است.