بوتکمپ تحول در روابطعمومی صنایع با استفاده از هوش مصنوعی
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، انجمن روابطعمومی استان آذربایجان شرقی به همراه اداره کل کتابخانههای عمومی آذربایجان شرقی، بوتکمپ “تحول در روابطعمومی صنایع با استفاده از هوش مصنوعی” را به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی، در شهر تبریز برگزار کرد. این رویداد باهدف معرفی و بررسی کاربردهای هوش مصنوعی در بهبود عملکرد روابطعمومی، توجه […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، انجمن روابطعمومی استان آذربایجان شرقی به همراه اداره کل کتابخانههای عمومی آذربایجان شرقی، بوتکمپ “تحول در روابطعمومی صنایع با استفاده از هوش مصنوعی” را به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی، در شهر تبریز برگزار کرد.
این رویداد باهدف معرفی و بررسی کاربردهای هوش مصنوعی در بهبود عملکرد روابطعمومی، توجه فعالان این حوزه را به خود جلب کرد.
ابتدای این بوتکمپ، اسد بابایی، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان آذربایجان شرقی، ضمن خوشآمدگویی و تبریک روز روابطعمومی و ارتباطات، از تلاشهای چشمگیر و شبانهروزی فعالان این حوزه تقدیر کرد. وی به اهمیت هوش مصنوعی مولد در روابطعمومی اشاره کرد و درخواست کرد که مدیران روابطعمومی به دنبال فناوریهای نوین و هوش مصنوعی باشند و با این فناوریها همراه شوند.
سعید خرسندی، کارگردان هنری، ایدهپرداز و مدیر تولید شرکت هلیو مارکوم دبی، بهعنوان یکی از سخنرانان این رویداد حضور داشت. او در سخنرانی خود که به شکل آنلاین و از کشور امارات بر روی خط بود، با عنوان “خلاقیت و ایدهپردازی”، به اهمیت نوآوری در روابطعمومی پرداخت و بحثهای گستردهای در مورد شیوههای جدید ایدهپردازی و خلاقیت در این حوزه با استفاده از هوش مصنوعی ارائه داد. خرسندی همچنین به پدیده دیپفیکها اشاره کرد و مخاطرات احتمالی آن را برای اعتماد عمومی و اطلاعات صحیح بررسی کرد. او مثالهایی از چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای ساخت و تولید تیزرهای تبلیغاتی و برندینگ ارائه داد که نشاندهنده پتانسیل بالای این فناوری در صنعت تبلیغات و برندینگ است.
ابراهیم مولایی، رئیس انجمن روابطعمومی آذربایجان شرقی، در این بوتکمپ تخصصی به معرفی مدل جدید هوش مصنوعی کمپانی OpenAI با عنوان ChatGPT 4o پرداخت. وی توضیح داد که ChatGPT 4o، هوش مصنوعی پیشرفتهای است که قابلیتهای فراوانی در زمینه تولید محتوا، پردازش زبان طبیعی و تحلیل دادهها دارد. مولایی با تأکید بر دقت و طبیعی بودن متون تولید شده توسط این مدل، به بررسی کاربردهای آن در بخشهای مختلف روابطعمومی پرداخت.
وی خاطرنشان کرد: با معرفی این نسخه از chatGPT، بستر مناسبی برای شکلگیری تعاملات انسانگونه و طبیعیتری میان کاربران باهوش مصنوعی ایجاد شده است.
این بوتکمپ تخصصی در سه بخش اصلی برگزار شد. در بخش تولید محتوا، شرکتکنندگان با خبرنویسی و گزارشنویسی از برندهای حاضر در رویداد، نوشتن اطلاعیهها و بیانیههای مطبوعاتی، نوشتن متن سخنرانی، کپشننویسی برای شبکههای اجتماعی، و نگاشتن محتوای سایت شرکت باتوجهبه اصول سئو و توضیح محصولات برای فروشگاهها یا سایتها آشنا شدند. در بخش رسانهها و ارتباطات، ایجاد و مدیریت ارتباطات مؤثر با رسانهها، از جمله ارسال بیانیههای مطبوعاتی، تنظیم مصاحبهها و برگزاری نشستهای خبری، و تحلیل و رصد رسانهها مورد بررسی قرار گرفت. در بخش راهاندازی یک کمپین روابطعمومی و راهبُردهای برندینگ، مراحل مختلف راهاندازی پویشهای روابطعمومی و برندینگ آموزش داده شد و راهبُردهای مرتبط بررسی گردید.
بوتکمپ “تحول در روابطعمومی صنایع با استفاده از هوش مصنوعی” با حضور فعالان حوزه روابطعمومی و سخنرانیهای تخصصی، فرصتی برای ارتقای دانش و مهارتهای این حوزه فراهم کرد. این رویداد نشاندهنده اهمیت هوش مصنوعی در بهبود عملکرد روابطعمومی و نیاز به پذیرش و استفاده از فناوریهای نوین در این زمینه بود.
منبع : مهر نیوز
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰