امید آفرینی مقدمه انتخاباتی پرشور
سردبیر پرس، گروه استانها – علیرضا صفاریفر: انتخابات جلوه بسیار زیبا و جذاب از مشارکت عمومی است؛ مؤثرترین وسیله برای این است که هر فردی بتواند آرمانها و خواستههای خود را در قالب اجرایی قرار دهد و آن را به تحقق نزدیک کند. چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بهدلیل شهادت رئیس جمهور دولت سیزدهم، یکسال […]
سردبیر پرس، گروه استانها – علیرضا صفاریفر: انتخابات جلوه بسیار زیبا و جذاب از مشارکت عمومی است؛ مؤثرترین وسیله برای این است که هر فردی بتواند آرمانها و خواستههای خود را در قالب اجرایی قرار دهد و آن را به تحقق نزدیک کند.
چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بهدلیل شهادت رئیس جمهور دولت سیزدهم، یکسال پیش از موعد مقرر در تاریخ هشتم تیر ۱۴۰۳ برگزار میشود و مشارکت حداکثری مردم در این دوره از انتخابات بسیار مؤثر خواهد بود.
۸۰ نفر داوطلب انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۳ شدند که پس از بررسیهای شورای نگهبان، شش نفر از افراد تأیید صلاحیت شدند، تنور انتخابات در حال داغ شدن است و مردم باید یک فرد اصلح را انتخاب کنند.
مردمیبودن یک شاخص مهم در دولتها است که این شاخصه را رئیس جمهور شهید برایمان معنا کرد؛ شهادت این رئیس جمهور کار را برای رئیس جمهور بعدی سخت کرده و مردم انتظارات بیشتری دارند.
رئیس جمهور بعدی راه شهید رئیسی را ادامه دهد
مهدی از شهروندان اردستانی به خبرنگار سردبیر پرس گفت: باید رئیس جمهوری را انتخاب کنیم که به فکر مشکلات مردم باشد، این روزها گرانی و مسائل اقتصادی در کشور وجود دارد اما در انتخابات شرکت میکنیم چرا که انقلاب و رهبری را قبول داریم.
وی ادامه میدهد: رئیس جمهوری را باید با رأی خود انتخاب کنیم که ادامه دهنده راه شهید رئیسی باشد، رئیس جمهور دولت سیزدهم با مردم ارتباط نزدیک داشت همین موضوع برای مردم امیدآفرین بود.
دشمنان همواره در تمام عرصههای نظام اسلامی بهدنبال کاهش حضور مردم بودند که مردم انقلابی ایران اسلامی همواره برخلاف خواست دشمن عمل کرده اند و امید میرود در انتخابات پیشرو نیز شاهد حضور حداکثری مردم باشیم.
مشکلات اقتصادی و معیشتی نباید مانعی شود که مردم اصل نظام را فراموش کنند چرا که شرکت در انتخابات یک واجب است که باید در راستای حفظ نظام اسلامی مشارکت حداکثری صورت گیرد.
حمید از جوانان اردستانی به خبرنگار سردبیر پرس میگوید: رئیس دولت چهاردهم باید دغدغه جوانان را داشته باشد همانگونه که رئیسی شهید در میان جوانان و اقشار مختلف مردم حضور داشت، جوانان مشکلات فراوانی نظیر شغل و مسکن دارند که باید برطرف شود.
اولین راهبرد دشمن عدم مشارکت است
محمود معلمی، تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتوگو با خبرنگار سردبیر پرس اظهار کرد: مفهوم حضور در انتخابات این است که مردم اصل نظام اسلامی را قبول دارند اما دشمن تلاش میکند که مردم در انتخابات شرکت نکنند.
وی افزود: گرچه مشکلاتی در کشور وجود دارد و در مسائل اقتصادی بسیاری از مردم نگرانی دارند اما اصل نظام را نباید فراموش کرد.
تحلیلگر مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: دومین راهبرد دشمن اختلافافکنی است، تمام نامزدهایی که از سوی شورای نگهبان تأیید میشوند شرایط اولیه را دارند و نباید بی اهانتی و تهمتهایی به کاندیداها از سوی طرفداران انجام شود.
معلمی تصریح کرد: راهبرد سوم دشمن این است که از نظام اعتبارزدایی کند و اعتبار نظام را در ذهن مردم پایین آورد، در صورتی که میدانیم از ابتدای انقلاب تاکنون، رأی مردم هرچه که بوده پذیرفته شده است.
وی بیان کرد: در مسائل اقتصادی، گلایهمندیهایی وجود دارد اما با توجه به وضعیت کشور و مسائل دیگر، تلاش دولت بر رفع نگرانی مردم در این حوزه بوده و در حدی که توانسته تلاش خود را کرده است.
تحلیلگر مسائل سیاسی ادامه داد: دشمن میخواهد مردم به سمت کاندیدایی که به نظام، انقلاب و کشور وفادار است نروند و قصد دارد اصل انتخابات را زیر سوال ببرد.
معلمی اضافه کرد: شرایطی که در یک فرد اصلح برای ریاست جمهوری وجود دارد این است که باید بررسی شود در مسئولیتهای گذشته تا چه اندازه مردم، نظام و رهبری از این شخص رضایت داشتند.
وی خاطرنشان کرد: برای اینکه شخص اصلح مشخص شود باید بررسی کرد که کدام یک از نامزدها، مردمدار بوده و در میان مردم حضور دارند.
عدم مشارکت در انتخابات، راهبرد اصلی دشمنان انقلاب اسلامی ایران است ولی مردم باید علیرغم مشکلات متعدد، حماسه حضور و مشارکت حداکثری را در این انتخابات سرنوشتساز داشته باشند.
منبع : خبرگزاری مهر
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰