تهران اقیانوسی از ظرفیت‌ها و چالش‌ها

استاندار تهران مطرح کرد: تهران اقیانوسی از ظرفیت‌ها و چالش‌ها استاندار تهران گفت: این استان، اقیانوسی از ظرفیت‌ها و دریایی از مشکلات و موانع است و برای حل برخی از چالش‌های این استان باید در سطح ملی اقدام شود. به گزارش «سردبیرپرس»، محمدصادق معتمدیان در جلسه شورای اداری استان تهران با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین […]

استاندار تهران مطرح کرد: تهران اقیانوسی از ظرفیت‌ها و چالش‌ها استاندار تهران گفت: این استان، اقیانوسی از ظرفیت‌ها و دریایی از مشکلات و موانع است و برای حل برخی از چالش‌های این استان باید در سطح ملی اقدام شود. به گزارش «سردبیرپرس»، محمدصادق معتمدیان در جلسه شورای اداری استان تهران با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه با اشاره به رویکرد‌ها و تلاش‌های ارزشمند قوه قضاییه در توجه به مردم محوری، حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری و مقابله با فساد افزود: امنیت استان تهران حاصل اقتدار قضائی و اجرای قاطعانه احکام است.
وی بارگذاری‌های نامتوازن در شهر و استان تهران را عامل بسیاری از چالش‌های شهر و استان تهران دانست و اظهار کرد: استان تهران متراکم‌ترین و مهاجرپذیرترین استان کشور است که ۱۹ برابر میانگین کشوری جمعیت در خود جای داده است.
استاندار تهران بهره‌مندی از عزم ملی برای حل بحران آب در پایتخت را ضروری عنوان کرد و افزود: میانگین مصرف آب شرب در استان تهران ۴۲ درصد بوده و عامل این مصرف بالا تراکم جمعیت حاصل از بارگذاری نامتوازن و بدون برنامه، کاهش بارندگی و اقلیم است
وی با اشاره به اینکه برداشت‌های غیرمجاز آب از سفره‌های آب زیرزمینی فرونشست در این استان را رقم زده است، اضافه کرد: میزان فرونشست در برخی از نقاط استان تهران ۳۶ سانتی متر است.
ناترازی انرژی چالش دیگر تهران
عالی‌ترین مقام دولت در استان تهران، ناترازی‌های انرژی در این استان را از دیگر چالش‌های این استان دانست و اضافه کرد: در حوزه‌های تولیدی و صنعتی با مشکل مواجه هستیم.
معتمدیان تمرکززدایی اداری در پایتخت را مهم توصیف کرد و گفت: تهران دارای جمعیت شناور ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری است که به منظور درمان، آموزش و دیگر خدمات در این شهر تردد و از سرانه‌ها استفاده می‌کنند، اما هیچ اعتباری برای آنها لحاظ نمی‌شود.
استاندار تهران ادامه داد: ۵۰ درصد از مالیات کشور در تهران محقق می‌شود، اما کمتر از ۱/۴ درصد اعتبارات به این استان تخصیص داده شده است.
وی با اشاره به اینکه استان تهران یک درصد مساحت کشور را در بر دارد، تاکید کرد: ۲۰ درصد جمعیت کشور در استان تهران مستقر شده است.
سالانه ۲۵۰ هزار نفر به جمعیت تهران اضافه می‌شود
معتمدیان یادآور شد: سالانه ۲۵۰ هزار نفر به جمعیت استان تهران اضافه می‌شود و با ابرچالش‌هایی نظیر حمل و نقل، ترافیک و آلودگی هوا مواجه هستیم.
نماینده عالی دولت در استان تهران وجود ۱۴ هزار هکتار سکونتگاه غیررسمی در این استان را حاصل تراکم جمعیت و نبود زیرساخت دانست و افزود: در این استان با کمبود ۱۳ هزار کلاس درس مواجه هستیم.
معتمدیان رویکرد مردم‌محوری در قوه قضائیه را بسیار ارزشمند و قابل تقدیر دانست و گفت: اینکه مردم می‌توانند با بالاترین مقام قضائی کشور مرتبط باشند و در جایی که نیاز به حمایت دارند مورد پشتیبانی قرار بگیرند بسیار غرورآفرین است.
وضعیت واحد‌های قضائی در شهرستان‌های تهران مطلوب نیست
استاندار تهران رویکرد پیشگیرانه قوه قضائیه در رضایتمندی مردم را بسیار مهم قلمداد کرد و ادامه داد: آموزش، نظارت، جلوگیری از جرائم و تخلفات و مقابله با فساد توسط سازمان بازرسی و دستگاه قضایی همگی حاصل تلاش‌های مجموعه قضائی است.
وی با اشاره به رویکرد ایجابی دستگاه قضائی اظهار کرد: سیستم نظارتی برای حل مشکلات مردم ورود کرده و با ارائه کمک و مشاوره به حل مسائل می‌پردازد.
عالی‌ترین مقام دولت در استان تهران، تامین امنیت را حاصل اقتدار در قضاوت و سیستم قضائی دانسته و افزود: اجرای قاطعانه احکام در جریانات ناامن‌کننده، شرارت‌ها، قاچاق و سایر عوامل و مولفه‌های ناامنی همگی از مسوولیت‌های قوه قضائیه است که به بهترین شکل در سطح کشور در حال اجرا بوده و این اقدامات سبب شده با وجود تهدیدات مختلف، جمهوری اسلامی ایران امن‌ترین کشور منطقه باشد و این امنیت را مرهون تلاش‌های ایثارگرانه نیرو‌های امنیتی و اطلاعاتی هستیم.
معتمدیان با بیان اینکه قوه قضائیه همواره حامی تولید و سرمایه گذاری بوده و به احیای واحد‌های نیمه فعال و راکد، رفع موانع و مشکلات تولیدی‌ها و سرمایه‌گذاران پرداخته است، گفت: توفیقات قوه قضائیه در این زمینه باعث افتخار و نشان دهنده دغدغه‌مندی بوده، که با تصمیم‌گیری‌ها مناسب حل مشکلات اقتصادی را رقم زده است.
استاندار تهران تاکید کرد: وضعیت واحد‌های قضایی در شهرستان‌های این استان مطلوب نیست و نیازمند این هستیم که زیرساخت‌های قضائی در این مناطق توسعه پیدا کند.
انتهای پیام/منبع: ایرنا