عوارض توقف در ارائه خدمات به بیماران ایدزی
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با سردبیرپرس مطرح کرد: عوارض توقف در ارائه خدمات به بیماران ایدزی رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: توقف در ارائه خدمات به بیماران ایدز تبعات منفی برای جامعه به همراه دارد. حسینعلی شهریاری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی سردبیرپرس، با اشاره به […]
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با سردبیرپرس مطرح کرد: عوارض توقف در ارائه خدمات به بیماران ایدزی رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: توقف در ارائه خدمات به بیماران ایدز تبعات منفی برای جامعه به همراه دارد. حسینعلی شهریاری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی سردبیرپرس، با اشاره به اینکه توقف در ارائه خدمات به بیماران ایدز تبعات منفی در جامعه به همراه دارد، گفت: خون و فرآوردههای خونی، روابط جنسی و انتقال از مادر به کودک به عنوان روشهای انتقال بیماری ایدز معرفی شدهاند.
وی با بیان اینکه امروزه ایران در مقایسه با سایر کشورهای منطقه، در زمینه درمان و کنترل عفونت اچ آی وی، پیشرفتهای خوبی داشته است، افزود: آنچه بیشتر اهمیت دارد، «تشخیص» زودهنگام بیماری برای درمان و کنترل به موقع است.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از وجود ۴۵هزار مبتلا به HIV در کشور خبر داد و افزود: ۲۵هزار نفر از این تعداد شناسایی شدهاند؛ مردم بدانند به آمارهای کذب توجه نکنند در صورت لزوم فقط و فقط از طریق مرجع یعنی وزارت بهداشت پیجو شوند.
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس، با تشریح تبعات بیتوجهی به حوزه کنترل بیماری ایدز از وزارت بهداشت خواست تا بهعنوان سیاستگذار در جهت تکمیل چرخه حمایت از این بیماران گام بردارد.
او ادامه داد: ارتقای کیفیت ارائه خدمات به بیماران مبتلا به ایدز در گرو این است که این حوزه توسط مسئولان مربوطه حمایت شود، چرا که هزینه خدمات این بخش زیاد است و چنانچه اقدامی در این زمینه انجام گیرد، اما ناتمام باقی بماند، آسیب بیشتری برای این بیماران به همراه خواهد داشت.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: هماکنون وزارت بهداشت باید به عنوان سیاستگذار برای تداوم همکاری با سازمان بهزیستی و تکمیل چرخه حمایت از بیماران مبتلا به ایدز گام برداشته و آن را در اولویت برنامههای خود قرار دهد، چرا که بیتوجهی به این بخش آسیبهای جبرانناپذیری را به همراه خواهد داشت.
او درباره تاثیر و نقش تاتو و خالکوبیها بر انتقال HIV گفت: هرگونه دستکاری در سیستم بدنی مانند تاتو و خالکوبی، سبب انتقال بیماریهای منتقله از خون مانند هپاتیت B، هپاتیت C و HIV میشود. شهریاری یادآور شد: شواهدی مبنی بر انتقال HIV از طریق تاتو و خالکوبی وجود دارد و اگر شرایط بهداشتی مهیا نباشد و استریلیزاسیون به خوبی انجام نگرفته باشد، امکان انتقال بیماری بیشتر میشود.
شهریاری یادآور شد: بنا به دلایلی نمیتوانیم برخی از مسایل مربوط به ایدز را رسانه ای کنیم؛ اما درباره خطرات این بیماری اطلاع رسانیهایی وجود دارد
انتهای پیام//ح. ع
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰