نهضت سواد آموزی کرمانشاه سه سال متوالی رتبه برتر کشور را کسب کرد

به گزارش سردبیرپرس؛ یاس کرمی روز یکشنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته سواد آموزی برگزار شد، هدف از تشکیل نهضت آموزی را ریشه کنی بی سواد در جامعه اسلامی به فرمان تاریخی حضرت امام (ره) دانست. وی گفت: بعد از این فرمان تاریخی از ۳۶ درصد نرخ سواد قبل از انقلاب اکنون به […]

به گزارش سردبیرپرس؛ یاس کرمی روز یکشنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته سواد آموزی برگزار شد، هدف از تشکیل نهضت آموزی را ریشه کنی بی سواد در جامعه اسلامی به فرمان تاریخی حضرت امام (ره) دانست.
وی گفت: بعد از این فرمان تاریخی از ۳۶ درصد نرخ سواد قبل از انقلاب اکنون به ۹۶ درصد در کشور و ۹۸ درصد در استان کرمانشاه رسیده است که در جهان بی نظیر است.
کرمی با بیان اینکه نهضت سواد آموزی با هدف آموزش بزرگسالان جامعه تشکیل شد گفت: اهمیت این موضوع زمانی است بدانیم بزرگسالان تربیت کننده نسل نوجوان و جوانان جامعه هستند و اگر آنها آموزش نبینند نمی توانند نسل خوبی برای آینده تربیت کنند.
رویکرد جدید نهضت سواد آموزی آموزش همگانی است
رییس اداره نهضت سواد آموزی استان کرمانشاه در بخش دیگر از صحبت های خود به تغییر رویکرد جدید نهضت سواد آموزی در آموزش بزرگسالان اشاره کرد و افزود: براساس برنامه هفتم توسعه و کاهش نرخ بی سوادی در جامعه رویکرد نهضت تغییر کرده و دیگر آموزش براساس خواندن و نوشتن، ریاضی پایه مد نظر نیست بلکه آموزش های روز در دستور کار است.
کرمی توسعه آموزش های دیجیتال و نرم افزاری بزرگسالان، سواد رسانه ای، تولید محتوا برای آموزش زندگی سالم، یادگیری مهارت ها فنی را از جمله این آموزش ها عنوان کرد.
وی بیان کرد: در رویکرد جدید آموزش همگانی در مناطق کم برخوردار و حاشیه شهر با کمک سمن های مردم نهاد و بخش خصوصی دایر می شود بدین ترتیب که نهاد دولتی مانند جهاد کشاورزی و کمیته امداد شرایط حمایتی را فراهم می کنند و سمن ها و بخش خصوصی آموزش مورد نیاز بزرگسالان را ارایه می دهند.
کرمی در ادامه چالش های پیشرو رویکرد آموزش همگانی را؛ کمبود منابع مالی دولتی، کمبود نیرو متخصص آموزش دهنده و مقاومت بزرگسالان برای فراگیری آموزش های جدید ضروری مورد نیاز عنوان کرد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۱۴ شهرستان، ۳۳ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا دارد.