استاندار کرمانشاه: بانک ها مکلف به تخصیص بخشی ازمنابع خود به استان هستند
به گزارش سردبیرپرس، منوچهر حبیبی عصر چهارشنبه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در استانداری افزود: طبق قانون، بانکهای دولتی باید ۸۵ تا ۹۰ درصد منابع مالی خود را در قالب تسهیلات در حوزههای مختلف مانند حوزههای خدماتی، کشاورزی، صنعتی و ازدواج مصرف و گزارش کار خود را نیز ابلاغ کنند. […]
به گزارش سردبیرپرس، منوچهر حبیبی عصر چهارشنبه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در استانداری افزود: طبق قانون، بانکهای دولتی باید ۸۵ تا ۹۰ درصد منابع مالی خود را در قالب تسهیلات در حوزههای مختلف مانند حوزههای خدماتی، کشاورزی، صنعتی و ازدواج مصرف و گزارش کار خود را نیز ابلاغ کنند.
وی با بیان اینکه مقدار مصرف منابع برای بانکهای خصوصی حداقل ۵۰ درصد منابع آنهاست، ادامه داد: ادارهکل امور اقتصاد و دارایی استان طی یک گزارش کامل و جامع به تفکیک هر بانک عملکرد آنها را در اختیار مدیران بانکها و دیگر مسئولان مربوطه قرار خواهد داد.
حبیبی افزود: مجموعه ادارات استان تعهدات و تکالیفی دارد که به تسهیلات بانکی گره خورده است؛ نرخ بیکاری رابطه مستقیمی با تسهیلات بانکی و ایجاد اشتغال دارد.
وی بیان کرد: یک گزارش جامع و کامل باید پایه و مبنای تصمیم گیری در این حوزه باشد تا بتوان از طریق آن سیستم بانکی و دیگر دستگاههای مربوطه را ارزیابی کرد تا مشخص شود روند انجام کار آنها به چه شکلی است و در چه مسیری قرار دارند.
استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: در گزارشی که بانکها ارائه داده اند دید کلی آنها در جهت گیریهایشان مشخص است اما باید این آمار و اطلاعات تجزیه و تحلیل و توجیهات سیستم بانکی نیز ضمیمه شود تا بتوان به یک جمع بندی دقیق دست یافت.
حبیبی گفت: بانکها در قبال تولید و اشتغال مسئولیت و تکالیفی دارند که باید به آنها عمل کنند و در قبال کاری که به آنها محول شده پاسخگو باشند.
وی با بیان اینکه بعضی از بانکهای استان در جذب تسهیلات اشتغال شرایط خوبی ندارند، ادامه داد: در بسیاری از حوزهها مانند ازدواج، اشتغال، تولید و موضوعات دیگر این تسهیلات باید پرداخت شود و میزان منابع و مصارف بانکهای دولتی و خصوصی نیز تا حدودی روشن شده که باید به صورت کامل روشن شود.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه تا پایان سال ۲ ماه بیشتر فرصت باقی نمانده و تعطیلات زیادی مانند ایام دهه فجر و تعطیلات عید نوروز نیز پیش رو است، ادامه داد: با توجه به وجود تعطیلی های زیاد در این ۲ ماه میتوان گفت اوضاع قدری لغزان است و باید کارهای عقب افتاده را بتوان در این مدت کوتاه جمع و به نتیجه رساند.
حبیبی افزود: در ۹ ماهه گذشته بنابه دلایلی روال جلسات و هماهنگیهای امور استان سر جای خود نبوده و این عقب افتادگی باید هرچه سریعتر جبران شود.
بررسی مشاغل سخت و زیانآور در استان جای کار کارشناسی بیشتری دارد
استاندار کرمانشاه افزود: دستگاههای زیادی درباره مبحث مشاغل سخت و زیانآور در استان باید نظر دهند و این بحث را تجزیه و تحلیل کنند تا بتوان به یک نتیجه درست رسید.
حبیبی با بیان اینکه ارگانهایی مانند تامین اجتماعی، اداره کار، نماینده کارفرما و نماینده کارگران باید در این باره نظر دهند، ادامه داد: پیشنهاد میکنم یک جلسه کارشناسی تشکیل شود تا بتوان موضوع را چکش کاری و پخته کرد.
وی افزود: این بحث یک بحث ملی است، ضمن اینکه در استان در این باره تصمیم گیری میشود اما باید در سطح ملی به آن نگاه کرد؛ آمار تامین اجتماعی استان مبنی بر اینکه ۵۲ درصد از مشاغل استان جزو مشاغل سخت هستند یک آمار نگران کننده است.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه تمام مشاغل حوزه کارگری سخت است، ادامه داد: افرادی که در تولیدیها مشغول به کار هستند کارشان سخت است اما از طرفی آمار ۵۲ درصدی نیز آماری نگران کننده و باید به حال آن فکری اساسی کرد.
استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از یک هزار واحد تولیدی و صنعتی با اشتغالزایی بیش از ۳۰ هزار نفر است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰