برگزاری جشنواره خوراک و صنایعدستی در شهرستان صحنه کرمانشاه
رییس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی صحنه در حاشیه برگزاری این جشنواره در گفتوگو با خبرنگار سردبیرپرس با اشاره به جایگاه ویژه خوراک در استان کرمانشاه، گفت: خوراک کرمانشاه یکی از متنوعترین فرهنگهای غذایی کشور شناخته میشود. سعید بروشان با بیان اینکه خوراک کرمانشاه امروزه در کشور و حتی جهان تبدیل به یک برند شده […]
رییس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی صحنه در حاشیه برگزاری این جشنواره در گفتوگو با خبرنگار سردبیرپرس با اشاره به جایگاه ویژه خوراک در استان کرمانشاه، گفت: خوراک کرمانشاه یکی از متنوعترین فرهنگهای غذایی کشور شناخته میشود.
سعید بروشان با بیان اینکه خوراک کرمانشاه امروزه در کشور و حتی جهان تبدیل به یک برند شده ، افزود: کرمانشاه به عنوان جهانشهر خلاق خوراک در جهان شناخته میشود که به دلیل تنوع بالای غذایی این شهر است و از برندهای خوراک این شهر می توان به خورش خلال، دندهکباب و آش عباسعلی اشاره کرد.
او با عنوان اینکه این جشنواره به منظور آشنایی مخاطبان و شرکتکنندگان با غذاهای طیب و طاهر است، گفت: هدف از برگزاری جشنواره خوراک با نام سرسفره مادر(س) فراگیری و تأکید بر تغذیه سالم و شناخت غذای سالم و مقوی و همچنین راههای شناخت میوه و سبزیجات سالم از فاسد و سمی و چگونگی سمزدایی مواد غذایی مختلف در منزل بود.
بروشان در پایان با تأکید بر اهمیت صنایعدستی و پیوند آن با تاریخ و فرهنگ منطقه، تصریح کرد: برگزاری غرفههای نمایشگاه صنایعدستی در کنار جشنواره خوراک در شهرستان صحنه برای اهمیت بالای تاریخی و نماد فرهنگ این منطقه است که معرفی رشتههای مختلف صنایعدستی باعث ایجاد ارتباط میان نسلهای آینده و تداوم تاریخ و فرهنگ این منطقه میشود.
شهرستان صحنه در ۵۵ کیلومتری شرق کرمانشاه ۸۰ هزار نفر جمعیت دارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰