خلق دوگانههای کاذب؛ تاکتیک دشمن است
دبیر شورای عالی امنیت ملی: خلق دوگانههای کاذب؛ تاکتیک دشمن است دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان این که دروغ، شایعهپراکنی، اختلاف درجامعه از تاکتیکهای دشمن است، گفت: دشمن با خلق دوگانههای کاذب در جامعه تلاش دارد بین ما تفرقه بیاندازد، ما نباید در داخل پازل آنان بیافتیم. به گزارش «سردبیر پرس»، علی اکبر […]
دبیر شورای عالی امنیت ملی: خلق دوگانههای کاذب؛ تاکتیک دشمن است دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان این که دروغ، شایعهپراکنی، اختلاف درجامعه از تاکتیکهای دشمن است، گفت: دشمن با خلق دوگانههای کاذب در جامعه تلاش دارد بین ما تفرقه بیاندازد، ما نباید در داخل پازل آنان بیافتیم. به گزارش «سردبیر پرس»، علی اکبر احمدیان با حضور در بیستوسومین دوره آموزشی-تشکیلاتی جهاد اکبر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور در مشهد مقدس با یادآوری فضایل زیارت امام معصوم به تبیین مفهوم مقاومت از نگاه مبانی جمهوری اسلامی ایران پرداخت.
وی ضرورت تشخیص رسالت نخبگان در شرایط فعلی را یادآور شد و گفت: امروز ما در دنیا درگیر بحثی شدهایم که داغ است. مقاومت چه باید بکند؟ باید حتما وعده صادق ۳ اجرا بکند، نکند، اگر نکند اصالتش را از دست داده است و اگر بکند، اصالت دارد؟ گاهی همین هم به ورطه سطحی بودن میافتد، ما هم به آن مبتلا میشویم.
دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: باید ببینیم فلسفه مقاومت چیست؟ از کجا شروع شده است؟ آیا در این ۳۰-۴۰ سال اخیر و حزبالله لبنان و مقاومت فلسطین ایجاد شده است یا نه یک جریان ریشهدار تاریخی است. رسالت مقاومت چیست؟ برای چه باقی میماند؟
خلق دوگانههای کاذب در جامعه تاکتیک دشمن است
احمدیان به ریشههای قرآنی مفهوم مقاومت اشاره کرد و گفت: صبر و تقوا چیزی است که شما را در این مسیر حفظ میکند. بر این اساس خداوند فرمود «فاستقم کما امرت»، راه دومی جز این نیست. بعضیها که گاهی گفتگو و مذاکره را در روبروی استقامت قرار میدهند، این برداشت اشتباه است. یک مایه وجود ندارد، بله مذاکره جا دارد، منظورم نفی مذاکره نیست، با کفار هم میشود مذاکره کرد، با رعایت چه اصلی؟ بر مبنای اصل مقاومت هم میشود، مذاکره کرد و هم میشود جنگید.
وی با استناد به روایتی از معصومین ادامه داد: قدرت مومن و عقل بر همین است. عقل آن چیزی است که بین دو ضرر، اقل الضررین را تشخیص دهد و بین دو نفع اکثر النفعین را تشخیص بدهد. مقاومت چیزی است که امروز باید بیشتر بشناسیم در غیر این صورت، دچار افراط و تفریط میشویم. برخورد طاغوت با مقاومت چیست؟ جنگ روانی دشمن را ببینید، او به دنبال شکست نیست. تلاش دشمن این است که به مقاومت پایان دهد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد: اگر دنبال اثبات شکست است به خاطر این است که بگوید مقاومت را ادامه ندهید. تاکتیکهایش دروغ، شایعهپراکنی، اختلاف و تفرقه است. تلاش میکنند بین ما اختلاف ایجاد کنند و گاهی ما هم داخل این پازل میافتیم، او میگوید مسئولین ایران، چون امروز و فردا نزدند پس ترسیدند، عدهای در داخل میگویند چرا میترسید بزنید، یا مسئله مذاکره دو گروه میشویم. مذاکره بکنند یا نکنند.
احمدیان اضافه کرد: از تدابیر ائمه اطهار این است که تن به این دوگانهها ندادهاند. فرار از دوگانه هنر مومنین است، افتادن در دوگانه اشتباه است. یکی گفت، به مذاکره یا بگوید بله یا نه، ما گفتیم نه میگوییم بله و نه میگوییم نه. در حال حاضر چند تا از این دوگانهها را داریم، مثلا طرفداران Fatf و مخالفان آن، این دوگانهها را دشمن میسازد و بعضی به آنها دامن میزنند. هدف همه این موارد هم اختلافافکنی در جبهه مقاومت و جامعه ایران است.
تفاوت مقاومت با جنگ
وی اظهارکرد: دوگانهسازی، ایجاد اختلاف، چندگانهسازی، تحقیر و مسخره کردن، متهم کردن به ترس اقدام دشمن است. حالا یک بار غریبه این کارها را میکند اشکالی ندارد، اما یک وقت خود ما این کار را نسبت به هم انجام میدهیم، این چه کاری است، مواظب این باشید، تفاوت مقاومت با جنگ، خیلی تلاش میکنند، مسئله مقاومت را پاک کنند و بگویند ۴۵ سال است بین ایران و صهیونیستها جنگ بوده است. در حالی که ما در ۴۵ سال گذشته در حال جنگ با رژیم نبودیم.
او ادامه داد: براین اساس غایت مقاومت فرج است. فرج فقط ظهور نیست. ظهور شما به سمت امام است و ظهور فقط با مقاومت به وجود میآید. جنگ محک و میزان نیست، اما مقاومت محک و میزان است. ابتلا هم با مقاومت معنا پیدا میکند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی در انتها پس از تبیین موضوع مقاومت گفت: من سعی کردم وضع واقعی را از منظر انقلاب اسلامی نه از منظر بعضی برادران عجول ما البته پردغدغه و علاقهمند به انقلاب عرض کنم؛ لذا تا زمانی که انقلاب مقاومت میکند، انقلاب استمرار دارد و پیروز است و تمام افرادی که در دالان مقاومت حضور دارند آجر مقاومت را دارند.
انتهای پیام//ح. ع
منبع: ایرنا
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰