تولید ۴ درصد گوشت مرغ کشور در کردستان

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، محمد فرید سپری عصر امروز در دومین جلسه کمیته راهبری تولید و توزیع نهاده‌ها و تنظیم بازار استان اظهار کرد: علی‌رغم شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های ایجاد شده و تحریم‌های ظالمانه، تولید در بخش کشاورزی کردستان تداوم داشته و توانسته‌ایم با همت تولیدکنندگان و تلاش همکاران در تأمین امنیت غذایی […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، محمد فرید سپری عصر امروز در دومین جلسه کمیته راهبری تولید و توزیع نهاده‌ها و تنظیم بازار استان اظهار کرد: علی‌رغم شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های ایجاد شده و تحریم‌های ظالمانه، تولید در بخش کشاورزی کردستان تداوم داشته و توانسته‌ایم با همت تولیدکنندگان و تلاش همکاران در تأمین امنیت غذایی گام‌های مؤثری برداریم.

وی افزود: با وجود تحریم و شیوع کرونا تداوم تولید در بخش کشاورزی پابرجاست.

سپری خاطرنشان کرد: با وجود مشکلات پیش آمده در بحث تأمین نهاده‌های دامی از ابتدای سال تاکنون در مرغداری‌های استان بیش از ۳۲ میلیون قطعه، جوجه ریزی شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهشی نداشته‌ایم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اعلام کرد: با وجود اینکه در چهار ماه گذشته در کشور کاهش جوجه ریزی وجود داشته است اما مرغداری‌های استان در تیر و مرداد ۸ درصد، در آبان ماه ۱۴ درصد و در آذر ماه ۴ درصد افزایش جوجه ریزی داشته‌اند.

سپری افزود: در حال حاضر صنعت مرغداری استان کردستان حدود ۴ درصد گوشت مرغ مورد نیاز کشور را تولید می‌کند و خوشبختانه با راه اندازی سامانه بازارگاه دغدغه تأمین نهاده‌های دام و طیور در استان برطرف شده است.

وی با تأکید بر تداوم برنامه نظارتی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها بر روند توزیع نهاده‌ها افزود: باید تیم‌های نظارتی ستاد به صورت مداوم کار نظارت بر توزیع نهاده‌های دامی در شهرستان‌ها را انجام دهند.

سپری خاطرشان کرد: باید عرصه بر متخلفین و سودجویانی که قصد برهم زدن بازار و تخلف در تحویل نهاده‌های دام و طیور را دارند تنگ‌تر و حساب آنها را از تولید کنندگان واقعی جدا کنیم.

وی بر هویت دار کردن دام‌های استان تأکید کرد و افزود: باید واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی که درصدد دریافت نهاده دامی هستند، دام‌های خود را هویت گذاری کنند چرا که به دام‌های هویت دار نهاده‌های دامی تحویل داده می‌شود.