تربیت دینی دانشجویان هدف اساتید دانشگاهی باشد
به گزارش پایگاه خبری سردبیر به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجت الاسلام نیکزاد عیسیزاده در رابطه با مربیگری و تربیت اسلامی به عنوان اولین نقش انبیاء الهی با اشاره به سخنی از امام خمینی(ره)، گفت: باید تربیت و تزکیه نفس مقدم بر تعلیم باشد. وی […]
به گزارش پایگاه خبری سردبیر به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجت الاسلام نیکزاد عیسیزاده در رابطه با مربیگری و تربیت اسلامی به عنوان اولین نقش انبیاء الهی با اشاره به سخنی از امام خمینی(ره)، گفت: باید تربیت و تزکیه نفس مقدم بر تعلیم باشد.
وی گفت: استادان معارف نقش استاد تربیتی را خواهند داشت، یعنی این اساتید در اصل باید به دنبال سلسله ارتباطات هدفمند در حوزه تربیتی و فرهنگی از جمله اعتقادات و باورها، آداب و رسوم، رفتارها و گفتارها و مواردی که مولفههای اثرگذار یک فرد و جامعه است، باشند. استاد تربیتی ضمن ترسیم نقشه راه، برای ارتباط موثر با دانشجو باید به پنج رکن، ارتباط گیرنده، مخاطب ارتباط، پیام ارتباط، شیوه ارتباط و ابزار ارتباط، باور و دقت داشته باشد.
عیسیزاده افزود: در آسیبشناسی استادان و دانشجویان، مدیریت و محتوای دروس، موضوعاتی همچون پرسشگری، عرفانگرایی، استدلال گرایی، واقع گرایی، حس گرایی و… احصا شده است و مبیّن آن است که دانشجو مشکل اطلاعات و داده ندارد بلکه مشکل مهارت دارد و استاد زمانی این مهارت را در دانشجو ایجاد میکند که خودش مسلح و آماده باشد و با تکیه به این پنج رکن در کلاس حضور یابد در حالیکه به اصول تعلیم و تعلم هم پایبند است.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در درباره تربیت دینی دانشجویان افزود: تربیت دینی دانشجویان باید یکی از اهداف مجموعه اساتید دانشگاهی خصوصاً اساتید گروه معارف اسلامی باشد تا دانشجویان را متدین و با باورهای ملی بار آورند.
معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها افزود: دلیل اینکه چشم انداز معاونت آموزشی و پژوهشی را تربیت دینی در تراز انقلاب اسلامی قرار دادیم بر این باوریم که امروزه مشکلات دانشجویان ما بحثهای تربیتی است. و لذا در روند امور، متون و استادان با تمام امکانات و ظرفیت به تربیت دینی دانشجویان اختصاص مییابد و اگر بتوانیم با کلاسهای اثرگذار، نسل درستی تربیت کنیم خیالمان از آینده راحت خواهد شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰