جشنواره چاپ به ارتقای کیفی صنعت چاپ کشور کمک می‌کند

به گزارش سردبیر پرس، به نقل از ستاد خبری بیستمین جشنواره ملی چاپ، شهاب‌الدین عربستانی؛ عضو هیأت مدیره اتحادیه چاپخانه‌داران قم با بیان اینکه جشنواره چاپ به ارتقای کیفی و کمی صنعت چاپ کمک می‌کند، عنوان کرد: این جشنواره در طول سالیان مختلف کیفیت خروجی محصولات چاپی را ارتقا داده است و موجب هم‌افزایی میان […]

به گزارش سردبیر پرس، به نقل از ستاد خبری بیستمین جشنواره ملی چاپ، شهاب‌الدین عربستانی؛ عضو هیأت مدیره اتحادیه چاپخانه‌داران قم با بیان اینکه جشنواره چاپ به ارتقای کیفی و کمی صنعت چاپ کمک می‌کند، عنوان کرد: این جشنواره در طول سالیان مختلف کیفیت خروجی محصولات چاپی را ارتقا داده است و موجب هم‌افزایی میان همکاران و تعامل آن‌ها با یکدیگر می‌شود و به‌نظرم در شرایط فعلی برگزاری آن می‌تواند موجب دلگرمی صنف شود.
عربستانی با اشاره به دیگر مزایای برگزاری جشنواره چاپ گفت: از سوی دیگر این جشنواره محلی برای تقدیر از پیشکسوتان و افرادی است که سال‌های سال موی خود را پای دستگاه چاپ سپید کرده‌اند و عمری را در صنعت چاپ سپری کرده‌اند و یکی از اقدامات خوب و مثبت این جشنواره محسوب می‌شود.
به گفته وی، جوان‌ترهایی که اکنون مشغول کار در این صنعت هستند باید بدانند در گذشته افرادی به این حرفه مشغول بودند و عمر و جوانی خود را در این کار گذاشتند و تجربه کسب کردند و این افراد باید به صنف و جامعه معرفی شوند.
وی ایجاد مزیت رقابتی در میان چاپخانه‌داران را یکی دیگر از کارکردهای جشنواره چاپ دانست و ادامه داد: زمانی که مشتری به تندیسی که من از جشنواره دریافت کرده‌ام اهمیت می‌دهد و می‌گوید من بخاطر دریافت سیمرغ چاپ به چاپخانه شما آمده‌ام یعنی اینکه از بیرون هم به نتیجه جشنواره نگاه می‌کنند و خروجی کار چاپخانه‌ها برای آن‌ها مهم است.
عربستانی با بیان اینکه من فکر نمی‌کردم که این موضوع برای مشتریان اهمیت داشته باشد، گفت: زمانی که دیدم مشتریان روی این موضوع تاکید دارند و به عنوان یکی از فاکتورهای انتخاب به آن توجه دارند متوجه شدم که آن‌ها به غیر از کیفیت، قیمت و سرعت به این موضوع هم اهمیت می‌دهند.
وی در بخش پایانی صحبت‌های خود با ارائه پیشنهادی برای جشنواره چاپ گفت: می‌خواهم به موضوعی اشاره کنم که همیشه در جشنواره‌های مختلف نادیده گرفته شده است. در حلقه کارهای چاپی افراد مختلفی سهیم هستند اما گروهی در این حلقه وجود دارند که با ماشین بین چاپخانه‌ها و صنایع تکمیلی مثل صحافی و بسته‌بندی و ناشر بار جابجا می‌کنند اما این افراد هیچ وقت دیده نمی‌شوند.
وی یادآور شد: این افراد صنف زحمت‌کشی هستند که شاید همکاران ما به آن‌ها توجه کنند اما هیچ وقت در مراسم‌ها و همایش‌ها روی سن دیده نمی‌شوند و همیشه دوست داشتم یک اتفاق خوبی هم برای این افراد رخ دهد و دیده شوند.
بیستمین جشنواره ملی چاپ در زمستان ۱۳۹۹ برگزار می‌شود و متقاضیان حضور در بخش مسابقات چاپی می‎‌توانند برای شرایط حضور در رقابت و ثبت‎نام در بخش مسابقات به پایگاه جشنواره ملی چاپ به آدرس https://nppf.farhang.gov.ir/ مراجعه کنند.